search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Utvecklingsledare

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsKvalitetsenheten
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdagsnarast
Sista ansökningsdag2020-10-28
Referensnr20-70-0126
Publicerad2020-10-09
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Kvalitetsenheten
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
snarast
Sista ansökningsdag
2020-10-28
Referensnr
20-70-0126
Publicerad
2020-10-09

Vilka är vi?
Kvalitetsenheten  är en av socialförvaltningens stabsenheter, med fokus på övergripande kvalitetsfrågor, utredning rörande lex Sarah/vårdskador, revision, olika typer av utredningsarbete med mera. 

Vad innebär tjänsten?
Som utvecklingsledare med inriktning äldreomsorg kommer du att arbeta i nära samverkan med äldreomsorgens funktionsledning. Du kommer också att arbeta nära kvalitetsenhetens övriga medarbetare, bland annat socialt ansvariga socionomer och medicinskt ansvariga sjuksköterskor/medicinskt ansvarig för rehabilitering. Du ska både kunna driva mindre förbättringsarbeten/utredningsuppdrag och kunna arbeta med utveckling på en strategisk nivå.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har för området relevant högskoleutbildning (till exempel socionom eller sociala omsorgsprogrammet). Kvalificerad erfarenhet av området krävs. Annan erfarenhet av socialförvaltningens områden är meriterande.  Äldreomsorgen står inför en stor utbyggnad och du ska vara intresserad av planerings- och framtidsfrågor.
Dina personliga egenskaper kommer, förutom relevant yrkeserfarenhet, att väga tungt. God samarbetsförmåga krävs, liksom god förmåga när det gäller både muntlig och skriftlig kommunikation. För denna tjänst behöver du vara stabil, självgående, strukturerad och uthållig.

Vad erbjuder vi?

  • Ett spännande och omväxlande arbete!
  • Flexibel arbetstid
  • Kortare arbetstid juni-augusti
  • Semesterväxling
  • Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
  • Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort

Övrigt
Intervjuer kommer att hållas den 10 och 12 november.

Upplysningar

Karin Pilkvist, kvalitetschef, telefon 036-10 56 08

Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.