search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Kulturpedagog som vill utvecka After School!

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsKulturskolan
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100
Tillträdesdag2020-12-01 till 2021-06-17
Sista ansökningsdag2020-11-02
Referensnr20-60-2138
Publicerad2020-10-12
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Kulturskolan
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100
Tillträdesdag
2020-12-01 till 2021-06-17
Sista ansökningsdag
2020-11-02
Referensnr
20-60-2138
Publicerad
2020-10-12

Välkommen till oss
Jönköpings Kulturskola har ca 3 000 ämneselever i musik, dans, drama/teater, bild och film. Huvudskolan är placerad på Tändsticksområdet i Jönköping samt egna lokaler på Huskvarna teater. Undervisning bedrivs också ute på kommunens grundskolor. Tillsammans är vi ca 55 lärare och administrativ personal. Vi har en stor verksamhet, bedriver projekt och grundkurs i åk 2 i kommunens grundskolor, lovverksamhet och ansvarar för att lägga ut teaterföreställningar, konserter och dansföreställningar på kommunens grund och förskolor. Kulturskolan ansvarar också för att söka och administrera Skapande skola projekt.

Kulturskolan Jönköping är en arbetsplats där kompetenta och engagerade medarbetare arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas. Kulfaktorn är viktig på vår arbetsplats

Ditt nya jobb
Arbeta självständigt med att starta en After Schoolaktivitet på Kulturskolan, på en särkskola samt i ett integrationsområde. Efter barnens önskemål låta deltagarna pröva på många esteiska verksamheter.  Bygga upp verksamheten och nå nya målgrupper

Din kompetens
Högskoleutbildning eller motsvarande utbildning inom estetiska ämnen till exempel bild, musik, dans, drama, film, textil.

Vi söker dej som kan vill utveckla barn och ungdomars förmågor och tilltro till sig själv. Viktigt att kunna arbeta självständigt , ha förmåga att entusiasmera och inspirera. 

Lärglädje börjar med dej som lärare. Kulfaktorn är viktig på Kulturskolan

Vill du veta mer?
Kulturskolechef Lisbeth Hultberg tel 070 638 5604
Skyddsombud Lärarförbunde Liliana Vasquez tel 070-831 71 32 

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.