search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Danslärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
Arbetsplatskulturskolan
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100 %
Tillträdesdag2021-01-07 till 2021-06-17
Sista ansökningsdag2020-11-02
Referensnr20-60-2136
Publicerad2020-10-12
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
kulturskolan
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2021-01-07 till 2021-06-17
Sista ansökningsdag
2020-11-02
Referensnr
20-60-2136
Publicerad
2020-10-12

Vill du ha ett av de viktigaste och roliga uppdragen som finns? Kom till oss och skapa lärglädje!

Välkommen till Kulturskolan
Jönköpings Kulturskola har ca 3 000 ämneselever i musik, dans, drama/teater, bild och film. Huvudskolan är placerad på Tändsticksområdet i Jönköping samt egna lokaler på Huskvarna teater. Undervisning bedrivs också ute på kommunens grundskolor. Tillsammans är vi ca 55 lärare och administrativ personal. Vi har en stor verksamhet, bedriver projekt och grundkurs i åk 2 i kommunens grundskolor, lovverksamhet och ansvarar för att lägga ut teaterföreställningar, konserter och dansföreställningar på kommunens grund och förskolor. Kulturskolan ansvarar också för att söka och administrera Skapande skola projekt.

Kulturskolan Jönköping är en arbetsplats där kompetenta och engagerade medarbetare arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas.
Lärglädje börjar med dej. Kulfaktorn är viktig på Kulturskola!


Ditt nya jobb
Undervisa dansklasser på Kulturskolan i Dansmix, Balett och Jazzdans samt undervisa i dans årskurs 2 ute i grundskolorna.

Din kompetens
Danspedagogisk examen från högskola eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömmer likvärdig.
 
Vi söker dej som vill utveckla barn och ungdomars förmågor och tilltro på sig själv. Du behöver ha en förmåga att entusiasmera och inspirera, vara initiativrik och ha ett utvecklande arbetssätt.

Körkort och tillgänglighet till bil är önskvärd då man bland annat reser runt på grundskolor i kommunenoch undervisar i dans.


Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Tänsten är ett vikariat till och med vårterminen 2021 som eventuellt kan komma att förlängas ytterligare en termin.

Urval och intervjuer kan ske löpande under annonseringstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vill du veta mer?
Upplysningar: bitr rektor Kerstin Jonsson-Folke tel 070-350 56 01
Danslinjeansvarig: Johanna Ekholm tel 070-659 48 34 
Skyddsombud Lärarförbundet Liliana Vasquez tel070-831 71 32

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.