search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare i fritidshem till vackra Skärstaddalen!

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsSkärstaddalens skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2021-01-07
Sista ansökningsdag2020-10-31
Referensnr20-60-2153
Publicerad2020-10-14
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Skärstaddalens skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2021-01-07
Sista ansökningsdag
2020-10-31
Referensnr
20-60-2153
Publicerad
2020-10-14

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till oss på Skärstaddalens skolområde
Skolområdet med den vackraste miljön. Landsjöskolan och Skärstad skola. Vi kan skryta med utsikt över både Landsjön och Vättern - 5 minuter från Huskvarna.
Verksamheten på skolorna utgår från en mix av nytänkande och beprövad erfarenhet. Vi trivs och har roligt tillsammans. Lärglädje hela vägen!

Ditt nya jobb
Du kommer att ingå i ett arbetslag som tillsammans planerar, genomför och utvärderar verksamheten i fritidshemmet utifrån de styrdokument som finns. I arbetsuppgifterna ingår, utöver huvuduppdraget i fritidsverksamheten också skolsamverkan, där du skall vara ett stöd för eleverna tillsammans med de lärare som arbetar i klasserna.
Du som är behörig i ett timplanebundet ämne har möjlighet att undervisa i det!
Vad är din styrka och kompetens?

Din kompetens
Behörighet att undervisa i fritidshem. Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka.

Du har lätt att samarbeta med andra och är flexibel i ditt arbetssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Helena G Johansson. Rektor 036-10 39 60
Karin Bergström. Biträdande rektor 036-10 39 56
Jenny Bernhardsson Lärarförbundet 036-10 39 36

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje! 

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.