search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Energisk undersköterska med god samarbetsförmåga

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsEkåsens äldreboende
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag2021-01-02 till Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-10-29
Referensnr20-71-0124
Publicerad2020-10-15
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Ekåsens äldreboende
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
2021-01-02 till Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-10-29
Referensnr
20-71-0124
Publicerad
2020-10-15

Är du utbildad undersköterska och har ett genuint intresse för människor? Vi på Ekåsens äldreboende söker nu en nya medarbetare som vill bli en del av vår arbetsgrupp, kanske är det just dig vi söker?

Ekåsens äldreboende är beläget på Ekeforsvägen i centrala Bankeryd. Boendet består av fem enheter med totalt 43 lägenheter, samtliga på entréplan med anslutning till innergårdar. Vi vill genom vårt arbete skapa en trivsam miljö, ge en god omvårdnad och jobba med respekt för hyresgästernas integritet. Vår arbetsgrupp består idag av ett 40-tal engagerade medarbetare som trivs med att ge en god omvårdnad, med en hög servicenivå.

Ditt nya jobb
Våra arbetsuppgifter består bland annat av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som arbetar för att stärka den enskilde i sin vardag så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap, arbete med genomförandeplaner och social dokumentation. Vi på Ekåsens äldreboende ger hyresgästerna möjlighet att delta i olika aktiviteter både på enheten tillsammans med personal och gemensamt i vår träffpunkt där aktiveringspersonal arbetar.

Dina kompetenser
Du som söker ska vara utbildad undersköterska. Vidare har du god samarbetsförmåga och är initiativtagande. Du är en lugn och stabil person samt har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter genom ett strukturerat arbetssätt. Du ska självklart ha ett genuint intresse av att arbeta med människor.

Du bör behärska svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med medborgaren, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet. Det är även värdefullt med god datavana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Vad erbjuder vi?
- Ett varierande och roligt arbete!
- Ett arbete i en arbetsgrupp som präglas av gemenskap och där det är högt i tak.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort.
- Förmånscykel.
- Individuell lönesättning.

Övrigt
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Wafaa Hanna, enhetschef telefon: 036-10 59 83 
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.