search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Specialpedagog som sprider lärglädje

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsAttarpsskolan 7-9
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEfter överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-10-30
Referensnr20-60-2122
Publicerad2020-10-16
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Attarpsskolan 7-9
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Efter överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-10-30
Referensnr
20-60-2122
Publicerad
2020-10-16

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.


Ditt nya jobb
Vill du arbeta på en skola fylld av glädje, trygghet och kompetens?
Som specialpedagog på Attarpsskolan 7-9 ingår du i elevhälsoteamet tillsammans med rektor, biträdande rektor, två speciallärare, skolkurator, skolsköterska, SYV och skolpsykolog. Du kommer att arbeta förebyggande och främjande med att få våra elever att nå kunskapskraven. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för vårt flexibla resurscenter (RC). RC har länge varit en del av skolan och utvecklandet av denna verksamhet  lockar studiebesök från andra skolor och beforskades av Högskolan i Borås 2018. Som skolans specialpedagog ansvarar du även för processerna med utredningar kring elever i behov av särskilt stöd, dokumentation, handledning, samarbete med lärare, elever, vårdnadshavare och externa samarbetspartners.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen till oss
Attarpsskolan är en 7-9 skola med ca 440 elever och 45 anställda. Vi finns 1 mil norr om Jönköping och det är lätt att ta sig hit med kommunens kollektivtrafik. På skolan finns musikklasser och handboll/fotbollsprofil.

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter utbildningsförvaltningens kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas.

Din kompetens

  • Du har en examen som specialpedagog.
  • Du har ett starkt engagemang och intresse för att skapa de bästa förutsättningarna för eleverna.
  • Du är analytisk, strukturerad och målinriktad.
  • Du är kommunikativ och inspirerande.
  • Du är flexibel i ditt arbetssätt och har lätt för att samarbeta.
  • Du har grundläggande IT-kunskaper.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här gör du din beställning av belastningsregistret.

Intervjuer och urval kan komma att ske löpande.

Vill du veta mer?
Susanne Rydberg, rektor, 036-10 65 07
Therese Hulusjö, bitr. rektor, 036-10 65 16
Linn Eriksson LF, 036-10 79 60
Mattias Häll, LR, 036-10 79 62

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.