search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare 4-6 som vill skapa lärglädje

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsTorpaskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2021-08-11
Sista ansökningsdag2020-11-09
Referensnr20-60-2189
Publicerad2020-10-19
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Torpaskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2021-08-11
Sista ansökningsdag
2020-11-09
Referensnr
20-60-2189
Publicerad
2020-10-19

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till oss på Torpaskolan
Torpa utbildningsenhet ligger i Jönköpings södra stadsdel. Vi är en treparallellig skola från förskoleklass till årskurs 6 med ca 470 elever. Skolan är organiserad i åtta arbetslag där pedagoger av olika yrkeskategorier arbetar tillsammans med eleverna under skoltid och fritidstid, till varje arbetslag hör ett fritidshem som är placerat i skolans lokaler. Hos oss på Torpaskolan arbetar idag närmare 75 personer i elevernas närhet. Enhetens styrka är kompetenta och engagerade pedagoger. Vi har en hög måluppfyllelse, sätter kunskap och trygghet i centrum och lägger stor vikt vid värdegrundsfrågor.

Ditt nya jobb
Vi söker lärare till årskurs 4-6 till läsåret 2021/2022 på grund av pensionsavgångar.
I din roll som lärare på Torpaskolan jobbar du mot målsättningen att alla elever ska nå kunskapsmålen, utvecklas som individer och känna att skolan ger en känsla av sammanhang. Du ansvarar för att ge eleverna en kvalitativ undervisning som ges utifrån formativ bedömning som ett redskap för lärande både för dig som pedagog och dina elever.

Din kompetens
Vi söker dig som har behörighet att undervisa i 4-6. Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka. Du är en tydlig ledare i klassrummet och har förmågan att skapa ett varmt klassrumsklimat där du lyckas entusiasmera eleverna i deras lärande. Du har god samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation.

Utbildning och/eller erfarenhet av specialpedagogik, samt annan kompetensutveckling inom ämnet är meriterande. IT kunskaper är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Urval och intervjuer kommer att ske under ansökningstiden.

Vill du veta mer?
Rektor, Ellinor Magnusson: 036-106375
Biträdande rektor, Jonna Nilsson 036-106678
Biträdande rektor, Anna Jakobsson: 036-107569

Lärarförbundet:
Pernilla Hagen: 036-103173

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.