search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förskollärare som vill skapa lärglädje hela dagen

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsÖdestuge
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2020-12-01
Sista ansökningsdag2020-11-08
Referensnr20-60-2198
Publicerad2020-10-20
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Ödestuge
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2020-12-01
Sista ansökningsdag
2020-11-08
Referensnr
20-60-2198
Publicerad
2020-10-20

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdrag som finns?
Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje!

Välkommen till oss
Tenhults förskoleområde har sex enheter med närhet till skog och natur. Vi arbetar med Hållbar Framtid. Nu söker vi två Förskollärare till Ödestugu förskola som inviges för tre år sedan. Förskolan ligger 1,9 mil utanför Tenhults samhälle. Ödestugu förskola har en vacker lantlig miljö. Det behöver ha är körkort och bil för att kunna ta dig till förskolan. 

Ditt nya jobb
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Som förskollärare har du huvudansvare för den pedagogiska verksamheten och att undervisning och utbildning sker enligt förskolans styrdokument. Du ska tillsammans med övriga i arbetslaget stimulera barns utveckling och lärande samt erbjuda barnen en trygg omsorg.

Verksamheten utgår från en helhetssyn på barnet och barnets behov och utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Förskolan ska förbereda barnen för fortsatt utbildning. Arbetslaget fördelar förekommande arbetsuppgifter inom laget och utifrån respektive profession, planering, uppföljning och utvärdering sker utifrån intentionerna i förskolans styrdokument. Utgångspunkt i arbetslagets pedagogiska dokumentation genomförs ett systematiskt kvalitetsarbete.

Du får belöning för det arbete du gör i mötet med barnen. Du får se glädjen och skratten och får vara en del av barnens utveckling.

Din kompetens
Du är legitimerad förskollärare. Du kan även använda dina intressen t.ex musik, sång eller natur. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat, har en mycket god samarbetsförmåga ochh ett stort engagemang i ditt arbete som förskollärare.

Vi lägger stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse och vi kallar löpande till intervju.

Vill du veta mer?
Sinikka Sandberg, Rektor 036-103035   
Bitr rektor  Jenny Holmgren   036-103483  
Barbro Smedberg  Lärarförbundet  036-103072

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.