search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Barnskötare som vill skapa lärglädje

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsBymarkens förskoleområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2021-01-04
Sista ansökningsdag2020-11-08
Referensnr20-60-2205
Publicerad2020-10-21
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Bymarkens förskoleområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2021-01-04
Sista ansökningsdag
2020-11-08
Referensnr
20-60-2205
Publicerad
2020-10-21

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns?  Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje. 

Ditt nya jobb
Nu söker vi dig som vill utveckla barnens förmåga, kunskaper och tilltro till sig själva och förbereda dem för livet och framtiden. Du arbetar nära barngruppen och ser barnens behov av stimulans för sitt lärande genom leken. Tillsammans med dina kollegor har ni ett gemensamt ansvar för hela utbildningen och att det främjar barns utveckling och lärande, i enlighet med förskolans läroplan och övriga styrdokument. Du bidrar till förskolans undervisningsuppdrag och ansvarar för förskolans omsorgsuppdrag där du ger trygghet och stöd utifrån en helhetssyn på barnet och barnets behov.

Välkommen till oss!
Bymarkens förskoleområde ligger med skogen inpå knutarna högst upp på höjderna i de västra delarna av Jönköping och består av tre förskolor: Lerhagen, Vätterslund och Hisingstorp. Vårt förskoleområde är en arbetsplats där vi har roligt tillsammans, skrattar mycket och har intressanta diskussioner. Vi arbetar för en hög kvalitet och likvärdighet mellan våra förskolor, allt med fokus på barnens bästa.
Vår vision: Bymarkens förskolor ska vara en mötesplats som skapar lust att leka - lust att lära.

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad och erfaren barnskötare. Du har stort engagemang i ditt arbete som barnskötare och är en trygg förebild för våra barn. Du trivs att arbeta med andra och bidrar till ett bra samarbete. Du kan kommunicera med barn, personal och vårdnadshavare och har förmåga att förmedla budskap på ett tydligt sätt. Du tar ansvar och är närvarande med ett förhållningssätt som utgår från att alla barn kan lyckas. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vi söker i dagsläget efter två barnskötare till Bymarkens förskoleområde.

Tjänsterna kan komma att tas i anspråk av befintlig eller övertalig personal.

Vill du veta mer?
Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta:
Lotta Fagerberg, rektor, tel: 036-107610
Facklig företrädare Maria Malm (Kommunal), tel: 036.121927

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.