search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Musiklärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsTorpaskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2021-04-01
Sista ansökningsdag2020-11-11
Referensnr20-60-2187
Publicerad2020-10-21
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Torpaskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2021-04-01
Sista ansökningsdag
2020-11-11
Referensnr
20-60-2187
Publicerad
2020-10-21

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till oss på Torpaskolan!
Torpa utbildningsenhet ligger i Jönköpings södra stadsdel och är en treparallellig skola från förskoleklass till årskurs 6 med ca 470 elever. Vi är organiserade i åtta arbetslag där pedagoger av olika yrkeskategorier arbetar tillsammans med eleverna under skoltid och fritidstid. Till varje arbetslag hör ett fritidshem som är placerat i skolans lokaler. Hos oss arbetar idag närmare 75 personer i elevernas närhet och vår styrka är kompetenta och engagerade pedagoger. Vi har en hög måluppfyllelse, sätter kunskap och trygghet i centrum samt lägger stor vikt vid värdegrundsfrågor.

Ditt nya jobb
Arbetsuppgifterna består av att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av musikundervisningen i årskurs 1-6. Du kommer att ha tillgång till en stor musiksal utrustad med många instrument. Du kommer att kompa och spela med eleverna och utifrån det skapa en miljö som uppmuntrar till lärande! I ditt uppdrag kommer du också att ha huvudansvaret för att planera, organisera och genomföra skolans gemensamma samlingar och avslutningar. Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med olika ämneslärare och en mindre del av tjänsten kan komma att innebära att vara resurs i något arbetslag.                    

Din kompetens
Vi söker en lärare med behörighet att undervisa i musik åk 1-6. Vidare har du har ett stort intresse för musik och är kunnig inom området. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl elever som vuxna. Du har ett positivt förhållningssätt till eleven och är en kreativ medarbetare som kan erbjuda eleverna goda lärandemiljöer. Du arbetar med värdegrund och främjande av elevernas sociala samspel samt har en helhetssyn på elevernas lärande och utveckling.

Bra att veta
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten. Vi kommer att arbeta aktivt med rekryteringen vilket innebär att urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, skicka därför gärna din ansökan redan idag!

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Länk till belastningsregistret: Belastningsregister

Vamt välkommen med din ansökan, tillsammans skapar vi lärglädje!

Vill du veta mer?
Vid frågor är du välkommen att kontakta:
Rektor, Ellinor Magnusson, tel 036-106375
Biträdande rektor, Jonna Nilsson tel 036-106678
Biträdande rektor, Anna Jakobsson, tel 036-107569

Lärarförbundet: Monica Aldrin tel 036-106382

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.