search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare i fritidshem

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsSanda utbildningscentrum
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdagenl överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-11-08
Referensnr20-61-0143
Publicerad2020-10-22
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Sanda utbildningscentrum
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-11-08
Referensnr
20-61-0143
Publicerad
2020-10-22

Vill du bli vår nya kollega på Sanda särskola och vara en del av en engagerad och professionell personalstyrka som med glädje antar de utmaningar det innebär att verka i en framgångsrik skola?

Ditt nya jobb
Som lärare i fritidshem ingår du i ett arbetslag tillsammans med övriga lärare i fritidshem. Tillsammans ansvarar arbetslaget för korttidstillsynens verksamhet och innehåll samt samverkan med skolan där rastaktiviteter är en stor del.

Välkommen till oss
Sanda Utbildningscentrum i Huskvarna består av fyra olika skolformer; Sandagymnasiet, Sanda Gymnasiesärskola, Sanda Grundsärskola och Sanda Idrottshögstadium. Sanda Idrottscentrum är också en del av verksamheten där idrottsutbildning bedrivs på skoltid som en del av gymnasieutbildningen. 
På skolan går det ca 1400 elever och i organisationen finns ca 220 st personal.
Du möter en arbetsplats i Jönköpings kommun där vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas. Våra gemensamma ledord är Glädje, Engagemang, Trygghet,Utmaning och Professionalism.
 
Sanda särskola erbjuder modern utbildning där elever utvecklas utifrån sina unika förutsättningar för att få de bästa förberedelserna inför framtiden. Vi arbetar för att ge våra elever en stimulerande skolgång och fritid, med utgångspunkt från deras individuella förutsättningar där vi utvecklar hela individen. Sanda utbildningscentrum har en tydlig idrottsprofil, detta är något som genomsyrar särskolans verksamhet.

Din kompetens
Vi söker dig som är behörig lärare i fritidshem.  Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, det är en fördel om du har kunskap och erfarenhet gällande utvecklingsstörning, MPF, språkstörning och/eller koncentrationssvårigheter. Erfarenheter från särskolan är meriterande.

Bra att veta
 För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vill du veta mer?
Lena Cervin, rektor - 036-107688, lena.cervin@jonkoping.se
Åsa Grahn, biträdande rektor - 036-106291, asa.grahn@jonkoping.se
Magnus Jansson, fritidspedagog - magnus.jansson5@jonkoping.se
Sofia Evans, lärare i fritidshem- sofia.evans1@jonkoping.se
Fackliga företrädare

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje - för alla!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.