search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Barnskötare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsKaxholmens förskola
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2021-01-01
Sista ansökningsdag2020-11-08
Referensnr20-60-2195
Publicerad2020-10-22
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Kaxholmens förskola
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2021-01-01
Sista ansökningsdag
2020-11-08
Referensnr
20-60-2195
Publicerad
2020-10-22

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.
 

Ditt nya jobb
Nu söker vi dig som vill utveckla barnens förmåga, kunskaper och tilltro till sig själva och förbereda dem för livet och framtiden. Du arbetar nära barngruppen i ett arbetslag och ser barnens behov av stimulans för sitt lärande genom leken. Tillsammans med dina kollegor har ni ett gemensamt ansvar för hela utbildningen och att det främjar barns utveckling och lärande, i enlighet med förskolans läroplan och övriga styrdokument. Du bidrar till förskolans undervisningsuppdrag och ansvarar för förskolans omsorgsuppdrag där du ger trygghet och stöd utifrån en helhetssyn på barnet och barnets behov.

Välkommen till oss
Skärstaddalens förskoleområde består av två förskolor, Skärstad förskola och Kaxholmens förskola.

Kaxholmens förskola flyttar efter årskiftet in i helt nybyggd förskola, naturnära precis brevid skogen med motionsspår och grillplats. Gården är byggd enligt Jönköpings kommuns utemiljöpolicy med olika sektioner för olika åldrar. Avdelningarna är fördelade på två våningar där de yngre barnen finns på nedre plan.  I Kaxholmen finns det efter årsskiftet 8 avdelningar, 4 för de yngsta barnen och 4 för de äldsta. 

Vi söker en kollega till en av våra syskonavdelningar på Kaxholmens förskola.

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du har stort engagemang i ditt arbete som barnskötare och är en trygg förebild för våra barn. Du trivs att arbeta med andra och bidrar till ett bra samarbete. Du kan kommunicera med barn, personal och vårdnadshavare och har förmåga att förmedla budskap på ett tydligt sätt. Du tar ansvar och är närvarande med ett förhållningssätt som utgår från att alla barn kan lyckas. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, du bör ha körkort och du ska ha dokumenterad erfarenhet av arbete i förskola.

Vi lägger stor vikt vid vårt kommungemensamma projekt 'Flerstämmig undervisning i förskola' och vill att du ska ha deltagit i det samt ha erfarenhet av IKT-arbete då vårt förskoleområde använder digitala hjälpmedel i undervisningen.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Urval och intervjuer kan komma att ske före ansökningstidens slut.

Vill du veta mer
Rektor Hanna Jakobsson 036-10 34 26
Lärarförbundet Catrin Bergström 036-10 34 69

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.