search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Flexibel och ansvarsfull kock till storkök

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsSocialförvaltningen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-11-20
Referensnr20-70-0141
Publicerad2020-10-23
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Socialförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-11-20
Referensnr
20-70-0141
Publicerad
2020-10-23

Är du en person som är självgående och har ett genuint intresse och känsla för matlagning? Vill du vara med och fortsätta att utveckla nyheter och metoder? Då ska du söka till kock i Socialförvaltningens kök.

Mat och kosthållning är en av de viktigaste pusselbitarna i det gemensamma målet att erbjuda våra medborgare ett brett utbud av vård och omsorg av hög kvalitet i Jönköping Kommun. I våra 19 kök jobbar totalt 130 medarbetare. I det minsta köket sker ensamarbete medans det jobbar 10 medarbetare varje dag i det största köket. Portionsmängderna som köken producerar varje dag varierar mellan 80-750 portioner. Tillsammans levererar vi i snitt 4900 portioner per dag till våra medborgare i form av måltider i våra egna restauranger och som matkorgar för distribution till enskilda hem.

Ditt nya jobb
I våra kök tillagas mat från grunden och vi tillagar även specialkost till dem som är i behov av det. I arbetet ingår även att göra viss varubeställning, egenkontroller samt övrigt förekommande arbetsuppgifter inom storkök såsom disk, städ och servering. Arbetet är förlagt vardagar dagtid och helgtjänstgöring ingår 2 av 5 helger.

Din kompetens
Vi söker flera utbildade kockar som kan komplettera våra arbetslag. Vi har som krav att du har gått kockutbildning. Vi ser det som önskvärt om du som söker har minst 3 års erfarenhet från storhushåll/restaurang. Du ska ha ett genuint intresse och känsla för matlagning, med vilja att vara med och fortsätta pröva att utveckla nyheter/metoder. Du har lätt för att samarbeta och är flexibel. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt och förmågan att klara av ett högt arbetstempo. Ditt fokus är god kvalitet och att du sätter våra gäster i centrum ser vi som en självklarhet.

Vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?

  • En trygg anställning
  • Flexibelt och varierande arbete
  • Träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar under ett år med en startsumma på 100 kr
  • Rabatt på träningskort, länstrafikens årskort och förmånscykel

Övrigt
Rekryteringen avser tillsvidaretjänster som kock där arbetet är förlagt till dag, såväl vardag som helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kommer att vara aktuellt. Jönköpings kommun stärvar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen att söka redan idag!

Upplysning
Kostchef Christina Bergholm, telefon: 036- 10 25 45
Kostchef Caroline Bard, telefon: 036- 10 79 25
Kostchef Madelene Miller, telefon: 036-10 68 27
Fackliga representanter: Fackliga representanter
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.