search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Strukturerad och självgående undersköterska till korttidsenhet

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-11-06
Referensnr20-71-0127
Publicerad2020-10-23
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-11-06
Referensnr
20-71-0127
Publicerad
2020-10-23


Vilka är vi?
Kristinedals äldreboende är ett centralt beläget boende på väster med 60 lägenheter fördelade på tre plan. På hela äldreboendet arbetar ca 60 undersköterskor och vårdbiträden. Korttidsenheten består av 20 lägenheter. Korttidsverksamhet handlar om att ge omvårdnad till personer tillfälligt eller regelbundet återkommande. Korttidsvistelse kan också beviljas för att ge avlastning till anhörig som ger vård och stöd i hemmet. Det finns ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner så som sjuksköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut, handläggare och enhetschef.

Vad gör vi?
Arbetsuppgifterna består av att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimulans. I arbetsuppgifterna ingår avancerad omvårdnad och att utföra medicinska uppgifter som att dela läkemedel, föra dokumentation, enklare såromläggningar, rehabiliteringsträning och aktivt arbete med genomförandeplaner. Vi lägger stor vikt vid personernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. Vi arbetar för att stärka medborgarens förmågor och resurser så denne upplever sin vardag meningsfull, hanterbar och begriplig. Vi erbjuder stöd och hjälp med hög kvalitet för ett självständigt liv.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och vi ser gärna att du har några års erfarenhet av omvårdnadsarbete. Vidare förutsätter vi att du som söker har ett värdegrundsbetonat synsätt som genomsyrar allt i ditt arbete. Empatisk förmåga är viktigt i yrket då det hjälper dig att förstå olika situationer som den enskilde kan befinna sig i. För att trivas i rollen som undersköterska bör du vara flexibel, stabil och initiativtagande. Vidare kan du ta ansvar för självständigt arbete såväl som du kan samarbeta och arbeta i grupp. Vi värderar personlig mognad högt!

Vad erbjuder vi?
- Ett arbete i en arbetsgrupp med varierande erfarenheter och åldersspridning, med god sammanhållning där det alltid är högt i tak.
- Ett varierat arbete. 
- Individuell lönesättning.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort.

Övrigt
I denna rekrytering tillsätts 2 tjänster, ett vikariat och en tillsvidare. Ange i din ansökan vilken tjänst du är intresserad av.
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysning 
Malin Berglund Svensson, enhetschef tel: 036-10 79 74
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.