search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare idrott och hälsa

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsRåslättsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnl överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-08-11
Referensnr19-60-1730
Publicerad2019-06-13
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Råslättsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-08-11
Referensnr
19-60-1730
Publicerad
2019-06-13

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.


Ditt nya jobb
Nu söker vi dig som vill utveckla elevers förmåga, kunskaper och tilltro till sig själva och förbereda dem för livet och framtiden.

Du arbetar med grundskolans elever på Råslättsskolan och undervisar i åk F-3 i ämnet idrott och hälsa. Du har en kompetent kollega som undervisar i samma ämne på mellanstadiet. Tillsammans utbyter ni kollegiala idéer för att utveckla ämnet idrott och hälsa och stödjer varandra i det dagliga arbetet. Ett unikt tillfälle att göra skillnad.

Du som är intresserad av att arbeta i arbetslag, vill driva utveckling inom ditt ämne och ser lärande som en ständig process där du har möjlighet att utveckla ditt arbete är välkommen att söka anställning hos oss.

Välkommen till oss
Vårt skolområde består av Råslättsskolan, en nybyggd F-6 skola med 500 elever och Grästorpsskolan som är en F-3 skola med 100 elever. Råslättsskolan är en mångkulturell skola med många språk och här är fritidshem integrerade i skolan. Skolan har även en förberedelseklass för nyanlända elever åk 3-6. I närområdet finns fantastiska resurser och vi har tillgång till skridskobana, badhus, skog, idrottsplats, aktivitetsarena och fotbollsplan. Grästorpsskolan är en familjär och liten skola där alla känner alla.

På hela skolområdet finns en engagerad och kompetent personalstyrka på ca 110 anställda som arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas. Ett fantastiskt skolområde helt enkelt.

Kompetenskrav
Adekvat lärarutbildning inom idrott och hälsa för årskurs F-6. Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka. Behörighet i ytterligare ämne/ämnen är meriterande. Vi söker dig som tillför entusiasm, energi och lust i arbetet. Du har lätt för att samarbeta och är lyhörd för idéer. Du har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att växa och utvecklas. Du känner en stolthet för ditt arbete och vill göra skillnad. Du ska ha grundläggande IT-kompetens.

Övrigt
Vi erbjuder introduktion och mentor för nya lärare. Rekryteringen sker löpande, vänta inte med din ansökan.

Under läsåret arbetar vi tillsammans med Skolverket i satsningen ”samverkan för bästa skola”, en kompetensutveckling genom kollegialt lärande kring tillgänglig utbildning.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetarevisar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar länken till beställning av belastningsregister här.

Upplysningar
Athanasios Serakis, rektor: 036-10 24 56
Lärarförbundet: 036-10 50 00

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.