search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare årskurs 1-3

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsSlättenskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-08-12 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-08-04
Referensnr19-60-1384
Publicerad2019-06-18
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Slättenskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-08-12 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-08-04
Referensnr
19-60-1384
Publicerad
2019-06-18

Vill du ha ett av de viktigaste och roliga uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje!

Välkommen till oss
Hammardalens skolområde ligger i Norrahammar och består av Brodalsskolan och Slättenskolan. Båda skolorna innefattar förskoleklass, åk 1-5 och fritidshem. Inom Hammardalens skolområde arbetar vi målfokuserat och strävar alltid efter att utveckla verksamheten. Våra skolor deltar i projektet med övningsskolor i samverkan med högskolan i Jönköping. Vi utnyttjar gärna naturen i vårt närområde samt Smedjehov och Flahultsbadet. Tillsammans vill vi skapa lärglädje hela vägen och detta gör vi genom gemenskap, engagemang och nytänkande.

Det här får du arbeta med
Tjänsten innefattar arbete med undervisning i klass 2 och 3 samt klassläraransvar. Du delar klassläraransvaret med en lärarkollega och ni ansvarar tillsammans för elevgruppen. Vi söker dig som vill ta ansvar för en god pedagogisk verksamhet som alltid sätter eleven i centrum. Du tillhör ett arbetslag som samarbetar för att kontinuerligt förändra och förbättra undervisningen. Mentorskap kan ingå i tjänsten om du är nyexaminerad. Du ges möjlighet att delta i enhetens arbete med kollegialt lärande.

För att du ska trivas hos oss
Vi tror att du är en kommunikativ person som har lätt att bygga relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är en engagerad ledare och bemöter varje elev utifrån dennes behov. Du har grundskollärarexamen och lärarlegitimation. Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka. Du är väl förtrogen med Lgr 11 och du är trygg i din roll som lärare och i de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. Vi värderar din förmåga att engagera och entusiasmera högt. Hos oss lägger vi stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.  

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar ansökan om belastningsregister här. Tjänsten kan komma att tas i anspråk av inlasad eller övertalig personal.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Sofie Öjfelt, rektor 036-103691
Therese Hulusjö, bitr. rektor 036-103517
Marika Kolmodin-Berg, Lärarförbundet 036-10 36 58

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.