search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare 1-3

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsMånsarps skola
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2019-10-01
Sista ansökningsdag2019-08-04
Referensnr19-60-1879
Publicerad2019-06-26
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Månsarps skola
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2019-10-01
Sista ansökningsdag
2019-08-04
Referensnr
19-60-1879
Publicerad
2019-06-26

Vill du ha ett av de viktigaste och roliga uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje! 

Välkommen till oss på Månsarps skola!
Till Månsarp förskole- och skolområde söker vi nu en lärare med behörighet att undervisa i åk 1-3. Enheten är naturskönt belägen i de södra delarna av kommunen. Enheten innehåller såväl förskola som skola. Förskolan har ca 90 barn, som är fördelade på fem avdelningar. Skolan innehåller årskurserna F-5. Elevantalet är cirka 150. Flertalet av eleverna går på ett av våra tre fritidshem. Alla verksamheter ryms på samma skoltomt som erbjuder mycket goda ytor för lek och idrott. I Månsarp har vi förmånen att kunna följa barnen från det att de är ett år tills dess att de lämnar skolan som tolvåringar.
"Den lilla skolan" erbjuder rika möjligheter till samverkan och samarbete på alla plan. Vårt nära samarbete mellan olika personalkategorier skapar bra förutsättningar för barnens/elevernas lärande.

Ditt nya jobb
Du kommer att undervisa i åk 1-3 tillsammans med kollegor i arbetslaget. Vi söker dig som är en tydlig ledare och som tar tillvara elevernas kreativitet och förmågor. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer samt genomför verksamheten i enlighet med gällande styrdokument.

Vi söker dig...
...som är legitimerad lärare eller är på väg att bli. Även du som saknar behörighet som lärare men har erfarenhet av att undervisa och eller att arbeta i skolmiljö är välkommen med din ansökan. Du har lätt för att samarbeta, handleda och kan skapa förutsättningar för att varje elev ska utvecklas. Du har god IT-vana och ska kunna skapa miljöer som främjar elevernas lärande, utveckling och hälsa. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Du hittar ansökan om belastningsregister här.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om Månsarps skola här

Upplysningar
Rektor Ann Bolin, tel. 036- 103833, anne.hoglund-bolin@jonkoping.se
Lärarförbundet Marie Crona, tel. 036-103841. marie.crona@jonkoping.se

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.