search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Kundmottagare/servicetekniker

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsGatu o Park/Teknisk service/Verkstad
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnl. ö.k.
Sista ansökningsdag2019-08-04
Referensnr19-55-0067
Publicerad2019-07-02
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Gatu o Park/Teknisk service/Verkstad
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enl. ö.k.
Sista ansökningsdag
2019-08-04
Referensnr
19-55-0067
Publicerad
2019-07-02

Arbetsplatsbeskrivning
Arbetsplats är Vägporten som ligger på Rosenlund och i vissa fall även annan plats vid behov. Du ingår i ett arbetslag som tillhör verkstaden men har ett väldigt självständigt jobb med en servicetekniker som hjälp för att klara av alla fordon. I smörjhallen genomförs främst service och till viss del reparationer på kommunens fordonsflotta.

Arbetsuppgifter
Som kundmottagare har du en central roll som ansvarar för att ta emot kunder, planera smörjhallens beläggning, reservdelsinköp samt utföra service och reparationer. Debitering och dokumentation samt medverka vid aktuella upphandlingar inom området ingår också i tjänsten. Arbetet innebär tätt samarbete med verkstaden men också med övriga kollegor på Teknisk service. I tjänsten ingår vinterberedskap. Då verksamheten tidvis kan vara hårt belastad är det viktigt att du är stresstålig och tycker om att hålla många bollar i luften. Du kommer att jobba nära kunden och behöver ha förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har en fordonsteknisk utbildning alternativt arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
God förmåga att arbeta självständigt och kunna bemöta kunder Engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad.
God känsla för ordning och reda Stresstålig
God datorvana
B-körkort

Meriterande
C-körkort samt erfarenhet av liknande verksamhet tidigare.

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
Förutsättningar och vilja till delaktighet
Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Upplysningar
Verksamhetschef Rose-Marie Fredriksson 036-10 51 82
Verkstad kundmottagare Bo Andersson 036-10 22 91

Kommunal: Carina Gardewall 036-10 51 00

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.