search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Enhetschef till Hälso-och sjukvårdsfunktionen

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsHälso- och sjukvårdsfunktionen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-08-07
Referensnr19-71-0114
Publicerad2019-07-05
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Hälso- och sjukvårdsfunktionen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-08-07
Referensnr
19-71-0114
Publicerad
2019-07-05

Vi söker dig som vill vara med och leda Hälso- och sjukvårdsfunktionen i Jönköpings Kommun!

Vilka är vi?
Socialförvaltningen i Jönköpings kommun är en sammanhållen förvaltning med ett tydligt fokus på de personer vi är till för. Vi gör skillnad för våra invånare! Hälso- och sjukvårdsfunktionen leds av funktionschef, områdeschefer och enhetschefer. Vi är uppdelade i 11 hälso- och sjukvårdsteam som arbetar tvärprofessionellt, vilket innebär att specialistsjuksköterska/sjuksköterska, undersköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast samt rehabassistent har ett mycket nära samarbete. I kommunen finns också ett hemteam med legitimerad personal. Tillsammans är vi ca 450 medarbetare.

Vi arbetar med hemsjukvård vilket innebär att vi utför insatser i den enskildes hem oavsett boendeform. Vi utför både planerade och akuta hälso- och sjukvårdsinsatser. I detta ingår vård, omvårdnad, rehabilitering, habilitering och palliativ vård.

Vad innebär arbetet?
Du kommer att vara enhetschef för ett av våra hälso- och sjukvårdsteam. Du har verksamhets-, ekonomi- och personalansvar för undersköterskor, rehabassistenter, sjuksköterskor/specialistsjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, enhetsadministratör och biträdande enhetschef. I tjänsten ingår även kvalitets- och utvecklingsarbete utifrån uppsatta mål och verksamhetens behov. Samverkan såväl externt som internt är centralt i tjänsten. Till din hjälp har du en biträdande enhetschef och enhetsadministratör. Du har även stöd av HR-konsult, rekryteringskonsult och ekonom.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning som till exempel legitimerad sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Vi söker dig som har chefserfarenhet och som är en tydlig ledare med god förmåga att leda och motivera din personal. Som person är du trygg och stabil med god initiativförmåga. Du arbetar strukturerat med fokus på kvalitet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi?
• Ett spännande, värdefullt och omväxlande arbete!
• Engagerade medarbetare och kollegor
• Flexibel arbetstid
• Kortare arbetstid juni-augusti
• Chefsintroduktionsprogram och möjlighet till personlig vidareutveckling
• Semesterväxling
• Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
• Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter

Övrigt
Välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Maria Frank, Områdeschef vecka 27-29, tfn 036 – 10 75 90, maria.frank@jonkoping.se
Marianne Lillieberg, Funktionschef vecka 30-31, tfn 036 – 10 24 14, marianne.lillieberg@jonkoping.se
Marie Hansen, Områdeschef , vecka 32, tfn 036-10 22 43, marie.hansen@jonkoping.se

Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.