search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Barnskötare pool

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsLekeryds Fo
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100
Tillträdesdagsnarast till enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-08-05
Referensnr19-60-1952
Publicerad2019-07-05
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Lekeryds Fo
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100
Tillträdesdag
snarast till enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-08-05
Referensnr
19-60-1952
Publicerad
2019-07-05

Arbetsplatsbeskrivning;
Strax utanför Huskvarna finner ni vår landsbyggdsförskola placerad i Lekeryd och Järsnäs.

På Lekeryds Fo har vi roligt tillsammans, vi skrattar, leker och lär. Vår verksamhet kännetecknas av VI känsla, god arbetsmiljö och en positiv atmosfär. På vårt område har vi fyra utbildade hälsoinspiratörer för att aktivt upprätthålla en god arbetsmiljö för alla.

Undervisningen på vårt område präglas av framåtanda. From ht 2018 är vi med i ett forskningsprojekt med fokus på flerstämmig undervisning i förskolan. From ht 2019 går vi även in i projektet It för bättre lärande, en kompetensutvecklingssatsning som ska gå hand i hand med flerstämmig undervisning i förskolan.

Vi är en övningsförskola vilket erbjuder extra stimulans i arbetet och ett nära samarbete med Högskolan.

Arbetsuppgifter;
Du kommer att arbeta som poolanställd på hela vårt förskoleområde. Beroende på hur behovet av vikarie ser ut på olika avdelningar kommer du anvisas om vart du ska vara aktuell dag. Detta arbetssätt kräver mycket flexibilitet, initiativtagande och ansvarstagande.
Vi söker dig som är nyfiken på att utvecklas tillsammans med oss. Du ska tillsammans med pedagoger på vårt förskoleområde stimulera barns utveckling och lärande, erbjuda barnen en trygg omsorg och ha lätt för att knyta nya kontakter. Verksamheten utgår från en helhetssyn på barnet och barnets behov och utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet.

Kompetenskrav;
Barnskötarutbildning. Vi söker dig som drivs av framåtanda och vill utvecklas tillsammans med oss i Lekeryd och Järsnäs. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat, har en mycket god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan om du vill utvecklas som pedagog tillsammans med oss och bli en i vår gemenskap!

Övrigt;
Stor vikt lägg vid personlig lämplighet.
Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare inom förskolan visar upp ett utdrag ur belastningsregistret, handläggningstiden för dokumentet kan vara lång.

Upplysningar;
Maria Ekebäck Hultman, förskolechef 036-103561
Anna Claar, ombud Lärarförbundet 036-103004
Mats Johannesson, ombud Lärarförbundet 036-103002
Merima Nord, ombud Lärarförbundet 036-103119Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.