search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Grundskollärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsNyarpsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-08-04
Referensnr19-60-1983
Publicerad2019-07-09
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Nyarpsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-08-04
Referensnr
19-60-1983
Publicerad
2019-07-09


Hallå där! Först till kvarn! Är du sugen på att jobba på en ny skola?

Är du en grundskollärare med behörighet i matematik och NO? Alternativt bara matematik. Vill du ha roligt på jobbet? Vill du ingå i ett kreativt team med glada kollegor där vi uppmuntrar varandra? Vill du arbeta med mycket erfarna kollegor? Då är tjänsten hos oss på Nyarpsskolan F-6 i Bankeryd något för dig!

Om Nyarpsskolan
Nyarpsskolan är en F-6 skola med tre tillhörande fritidshem och särskoleverksamhet. Hos oss går det ca 300 elever från åldrarna 6-12 år. Personalstyrkan vid enheten är ca 45 personer. Skolan ligger inbäddad i ett lugnt och grönskande villaområde mitt i Bankeryd. Skolan ligger nära busshållplats och har täta förbindelser in till Jönköping Vår skola tillhör Attarpsspåret. Ett spår med höga resultat, skickliga pedagoger och så klart fantastiska elever. Vi arbetar tillsammans utifrån grundskolans fyra ledord empati, intuition, ansträngning och avgränsning.

Vi vill att våra elever ska känna lärglädje hela vägen!

Dina arbetsuppgifter
Vår matte/NO-lärare på mellanstadiet går vidare till ett nytt uppdrag i kommunen och vi söker nu en ersättare. Som lärare på Nyarpsskolan kommer du att ingå i ett arbetslag som huvudsakligen kommer att arbeta mot våra äldre elever på mellanstadiet. I uppdraget ingår delat klasslärarskap.

Det här är du
Vi söker dig som är behörig att undervisa i åk 4-6 i matematik/NO alternativt matematik och något annat ämne. Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka. Du är kreativ och har lätt för att tänka nytt och tar till dig elevers olika sätt att lära. Du är strukturerad i ditt arbete och är bra på att organisera. Du tar ansvar för och har god förmåga att skapa bra relationer till både elev och kollegor samt vårdnadshavare. Du har en positiv elev-/människosyn. Du är självgående och kan tänka utanför ramarna och vill hela tiden utveckla dig själv. Tillsammans med dina kollegor skapar du en kreativ lärmiljö. Som person är du lyhörd och flexibel. Du är en genuin och tydlig vuxen som kan sätta gränser. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta kan vara lång. Vi kommer genomföra urval och intervjuer löpande under annonseringstiden.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Rektor Marika Eskdahl, 036- 10 65 36
Bitr. rektor Marie-Louise Johansson, 036-10 58 80
Lärarförbundet Annelie Wetter, 036-10 65 22

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.