search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Stödassistenter till Stensholm!

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-08-15
Referensnr19-70-0128
Publicerad2019-07-18
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-08-15
Referensnr
19-70-0128
Publicerad
2019-07-18

Vilka är vi?
Stensholms gruppbostad är beläget på höjderna i Huskvarna. Här bor fem medborgare med intellektuella funktionsnedsättningar samt psykiska pålagringar och autism där utmanande beteende förekommer. Vi är ett arbetslag på tolv personer som arbetar för att göra skillnad för medborgarna. Arbetet syftar till att ge den enskilde ett så innehållsrikt liv som möjligt.
Vad gör vi?
Arbetsuppgifterna består i att ge personlig omvårdnad, stimulering och service utifrån medborgarnas personliga integritet och enskilda behov. Medborgarnas behov är utgångspunkten och vi arbetar personcentrerat och utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt samt omvårdnadsbehov. Vi arbetar med enskilda aktiviteter utifrån behov och förmågor. Vi har tillgång till en buss och utför aktiviteter så som utflykter med mycket utomhusvistelse och långpromenader. Vi arbetar utifrån kontaktmanaskap och dokumentation är ett naturligt inslag i arbetet.
Vem söker vi?
Du som söker får gärna ha en utbildning inom vård-och omsorg, Barn och fritid eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med personer med intellektuell funktionsnedsättning. Som person är du lugn och trygg samt har god förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt. Du förväntas tillsammans med övriga medarbetare planera och strukturera arbetet på ett självständigt, flexibelt och ansvarsfullt sätt. Körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. körkort är meriterande men inte ett krav.
Vad erbjuder vi?
- Tillsvidaretjänst 100%
- Vi tillämpar individuell lönesättning baserat på arbetets komplexitet.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Betald semester från första anställningsåret.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel
Övrigt
Vi ska tillsätta två tjänster, en tillsvidaretjänst på 100 % och två vikariat, där ett är på ca 6 mån och det andra på  1 år och ev. längre. Skriv gärna i ansökan vilken/vilka av tjänsterna du är intresserad av. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll samt helger. 
Urval och intervjuer sker från och med v.32. Välkommen med din ansökan redan idag!
Upplysningar
Jonas Henrysson, Enhetschef 036-10 55 06
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.