search
Sök
menu
Meny

Finansieringsportalen

En guide till finansierings­möjligheter för entreprenörer i Jönköpings län. Genom att samla alla möjligheter till finansiering och presentera dem på ett överskådligt sätt medverkar finansieringsportalen.se till ökad tillväxt.

Jönköping läns kapitalaktörer med offentlig anknytning har genom denna portal gått samman för att ge en helhetsbild över de olika finansieringsprodukter som vårt län erbjuder.

Länsstyrelsen, Almi, Science Park Jönköping, Region Jönköpings län, Arbetsförmedlingen och VVVFramåt har genom ett gemensamt initiativ grundat Finansieringsportalen.se för att inspirera innovatörer och företagare till att hitta finansiering för att utveckla produkter och företag. Detta är ett steg mot ökad sysselsättning och tillväxt i länet.

Finansieringsportalen.se är en guide till de finansieringsmöjligheter som finns tillgängliga i Jönköpings län. Finansieringsprodukterna är presenterade i olika faser så att man enkelt hittar vilka finansieringsalternativ som passar ens behov.

Finansieringsportalen.se erbjuder även en fördjupad förståelse för de olika finansieringsformerna genom praktiska exempel från nystartade och etablerade företag som har arbetat med att ta in olika typer av finansieringar. Dessa exempel och aktuell information kring finansiering presenteras i ett nyhetsbrev som kontinuerligt skickas ut. Gå gärna med i vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna kring finansieringsmöjligheter i Jönköpings län.