Så blir du leverantör till kommunen

Här hittar du som vill delta i upphandling information om hur du blir leverantör till kommunen. Här länkar vi pågående och planerade upphandlingar.

Jönköpings kommun arbetar för att stora och små företag ska kunna delta i upphandlingar. För Jönköpings kommun är det viktigt att nyttja de konkurrensmöjligheter som finns och att utveckla marknaden.

Samordnade varuleveranser

Leverans av varor till kommunen sker i huvudsak till ett avlämningsställe - till en distributionscentral. Därifrån samordnar vi leveranserna av varor och kör ut till omkring 600 platser. Denna distributionskedja minimerar miljöpåverkan och riskfyllda transporter på våra skolgårdar. För våra leverantörer innebär det att de bara behöver åka till ett avlämningsställe.

För att bli leverantör till Jönköpings kommun måste du delta i någon av kommunens offentliga upphandlingar. Den som är intresserad kan enkelt komma åt både pågående och planerade upphandlingar via länkarna nedan.

Pågående upphandlingar i Jönköpings kommun Länk till annan webbplats.

Om du vill förbereda dig för att lämna ett anbud finns en vägledning från Upphandlings­myndigheten.

Vägledning för anbud från Upphandlingsmyndigheten Länk till annan webbplats.

Pågående upphandlingar

Pågående upphandlingar hittar du kostnadsfritt via länk nedan men du kan prenumerera på annonser inom ditt område. Det gör du via Opic.

Opic - om du vill prenumerera på annonser Länk till annan webbplats.

När du hittat en upphandling som du vill medverka i kan du hämta förfrågningsunderlag kostnadsfritt direkt i annonsen.

Direktupphandlingar av mindre värde annonseras ibland via samma databas.

Planerade upphandlingar

I upphandlingsplanen med upphandlingsavdelningens finns de upphandlingar som är planerade under den närmaste tiden. Tiderna är preliminära och upphandlingsavdelningen lämnar inte någon garanti för att upphandlingen kommer att genomföras under den angivna tiden.

Upphandlingsplan med planerade upphandlingar Länk till annan webbplats.

Senast granskad/publicerad: