Jobba på digitaliserings­avdelningen

Personer i möte

Här finns information om vilka tjänster som finns att söka på digitaliseringsavdelningen. Du hittar även information om hur det är att arbeta med digitalisering på Jönköpings Kommun samt hur du kan göra skillnad.

Lediga tjänster

Här har vi samlat alla lediga tjänster och information om hur det är att jobba med IT, innovation och digitalisering i Jönköpings kommun.

Spontanansökan

Finns det inga lediga tjänster publicerade? Du kan också skicka in en spontanansökan:

Spontanansökan digitaliseringsavdelningen

Hundratals år av erfarenhet

En stor avdelning innebär många kompetenta och erfarna kollegor. Vi utvecklar varandra och skapar olika sätt att lära oss av varandra i vardagen. Är du relativt ny i branschen? Har kommer du till en väletablerad arbetsplats med många mentorer. Är du senior? Här kan du bidra med din erfarenhet och samtidigt stötta mer juniora kollegor i deras utveckling

Gör skillnad i samhället

Vårt uppdrag är att öka digitaliseringstakten i kommunen. Det innebär att vi ska hjälpa våra 12 000 kollegor att göra sitt jobb smartare och snabbare med hjälp av IT-lösningar. Det innebär också att vi skapar en bättre kommun för våra 142 427(-ish) medborgare. Vi ska främja dialog, delaktighet och påverkan. Demokrati - helt enkelt.

Senast granskad/publicerad: