search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare fritidshem

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsHakarps so, Stensholmsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-02-17, eller enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-12-15
Referensnr19-60-3019
Publicerad2019-11-21
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Hakarps so, Stensholmsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-02-17, eller enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-12-15
Referensnr
19-60-3019
Publicerad
2019-11-21

Vill du ha ett av de viktigaste och roliga uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje!

Ditt nya jobb!
Vi söker medarbetare till fritids för elever åk F-2 på Stensholmsskolan! Du kommer arbeta både på fritidshem och i skolsamverkan, antingen i klass eller utomhus med rastomsorg. Samtliga kollegor är legitimerade och har examen antingen som fritidspedagog eller lärare fritidshem!
Vi har de senaste åren förändrat och förbättrat fritidslärarnas möjligheter att bedriva bästa möjliga fritidshemsverksamhet. Samtliga lärare fritidshem har samverkansfri måndag, vilket innebär tid för planering i arbetslaget samt kompetensutveckling. Samtliga lärare fritidshem har sedan extra planeringstid utifrån sin individuella samverkan, till exempel, har de fritidslärare som enbart har samverkan utomhus med rastaktiviteter och rastomsorg extra tid att planera detta. Direkt efter skolstart i augusti och januari har våra fritidshem samverkansfria dagar att grovplanera verksamheten samt arbeta med det systematiska kvalitetsarbetet. 

Vi förväntar oss att du vill vara med och är aktiv när det gäller att skapa en spännande och lärorik fritidshemsverksamhet tillsammans med blivande kollegor. Vi förväntar oss att du vill vara med och utveckla fritidshemsverksamheten på Stensholmsskolan och Hakarps skolområde till att bli ännu bättre. För lärare fritidshem är fokus och huvuduppdraget, alltid, fritidshemsverksamheten på våra skolor!

Välkommen till Stensholmsskolan!
Stensholmsskolan, tillsammnas med Egnahemsskolan och Nordskogens skola tillhör Hakarps skolområde och ligger på Huskvarnas höjder i natursköna områden. Skolområdet har för tillfället  ca 690 elever, varav ca 430 elever går på Stensholmsskolan. Stensholmsskolan har klasser F-6 dit eleverna från övriga skolor inom skolområdet kommer till mellanstadiet. Hakarps skolområde kännetecknas av en mycket engagerad och kompetent personal som gör ett fantastiskt arbete för och med våra elever.

Kompetenskrav
Du ska vara behörig och legitimerad lärare inriktning fritidshem/fritidspedagog precis som dina blivande kollegor. Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka. Du har grundläggande IT-kompetens och gillar digitalt lärande. Som person är du en tydlig ledare som kan anpassa ditt förhållningssätt till individernas behov och kan ta initiativ och ansvar. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och har en mycket god samarbetsförmåga samt ett stort engagemang i ditt arbete.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetarevisar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar länken till beställning av belastningsregister här.

Vi intervjuar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan!

Vill du veta mera
Tina Djärf, rektor, 036-102588
Petter Alfredsson, biträdande rektor, 036-106987
Andreas Odén, biträdande rektor, 036-106906
Sofia Forsström, LF, 036-10649

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.