search
Sök
menu
Meny
Sök
Skriv ut Tillbaka till listan

Sommarjobba som Enhetschef

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsSocialförvaltningen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-04-30
Referensnr20-70-0002
Publicerad2020-01-31
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Socialförvaltningen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-04-30
Referensnr
20-70-0002
Publicerad
2020-01-31

Är du en fena på att organisera och prioritera? Vill du ha ett värdefullt jobb vid sidan av eller efter avslutade studier? Då har vi jobbet för dig!

Ditt sommarjobb
Hos oss har du ett av Sveriges viktigaste jobb! Som vikarierande enhetschef inom socialförvaltningen arbetar du inom äldreomsorgen eller funktionshinderomsorgen. Du är ansvarig för verksamheten, personalen, ekonomin och arbetsmiljön på arbetsplatsen. I ditt arbete har du stöttning av HR-konsult, rekryteringskonsult och ekonom m.fl. Du har kontakt med såväl medarbetare, medborgare, anhöriga som andra myndigheter.

Din kompetens
Du har en avslutad eller pågående högskoleutbildning inom socialt arbete, samhällsinriktning, HR eller liknande. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från vård- och omsorgsyrket. Som person är du förtroendeingivande och trygg i dig själv. Du tar egna initiativ och har en god förmåga att organisera och prioritera ditt arbete. Du behärskar svenska väl i tal och skrift.

Övrigt
Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön samt introduktion i arbetet. Din arbetstid är heltid eller enligt överenskommelse. Våra semesterperioder är v.26-29 (period 1) och v. 30-33 (period 2). Vi prioriterar de sökande som kan arbeta hela sommaren eller en längre sammanhängande period. Urval och tillsättning sker löpande under våren, så skicka in din ansökan redan idag!

Kontakta oss
Rekryteringsenheten besvarar dina frågor på tel: 036-10 75 75 eller på e-post: rekryteringsenheten@jonkoping.se. Vi finns också på instagram: @rekryteringsenhetensocjkpg.

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.