search
Sök
menu
Meny
Sök
Skriv ut Tillbaka till listan

Sommarjobb som Biståndshandläggare

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-04-30
Referensnr20-70-0003
Publicerad2020-01-30
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-04-30
Referensnr
20-70-0003
Publicerad
2020-01-30

Trivs du med att planera, organisera och prioritera? Har du ett stort engagemang och vill ha ett viktigt och meningsfullt arbete? Då har du ett sommarjobb att söka.

Som biståndshandläggare inom äldreomsorgen ska du utifrån individens behov utreda, bedöma, besluta och följa upp stöd i vardagen. Här har du ett av Sveriges viktigaste jobb.

Ditt sommarjobb
I ditt arbete som biståndshandläggare har du kontakt med såväl enskilda individer som anhöriga, vårdgivare och andra myndigheter. Många av socialtjänstens insatser är biståndsbedömda, för att ansöka om en insats kontaktas du som biståndshandläggare. Arbetsuppgifterna är varierande då du ansvarar för den samlade beslutsprocessen av insatser där du utreder, bedömer och fattar beslut utifrån aktuell lagstiftning. Du gör även vidare uppföljningar av det fattade beslutet. Du arbetar inom äldreomsorgens specifika områden eller inom hemteam.

Din kompetens
Du har en avslutad eller pågående högskoleutbildning inom socialt arbete. Det är meriterande om du har kunskaper inom aktuell lagstiftning. Du är serviceinriktad och har ett stort engagemang för andra människor. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift då du ska kunna kommunicera med medborgare och kollegor samt kunna skriva och läsa anteckningar i det dagliga arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Bra att veta
Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön samt introduktion i arbetet. Din arbetstid är heltid eller enligt överenskommelse. Våra semesterperioder är v. 26-29 (period 1) och v. 30-33 (period 2). Vi prioriterar de sökande som kan arbeta hela sommaren eller en längre sammanhängande period. Rekrytering och urval sker löpande, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Vill du veta mer?
Kontakta Biträdande myndighetschef Helén Plym, tfn: 036- 10 70 67

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.