search
Sök
menu
Meny
Sök
Skriv ut Tillbaka till listan

Extrapersonal till socialtjänsten

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsSocialförvaltningen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
TillträdesdagEnligt överenskommelse till kortare än 6 månader
Sista ansökningsdag2020-04-01
Referensnr20-70-0054
Publicerad2020-03-18
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Socialförvaltningen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse till kortare än 6 månader
Sista ansökningsdag
2020-04-01
Referensnr
20-70-0054
Publicerad
2020-03-18

I den rådande situation som är vad gäller Coronaviruset så behöver vi nu dig och din kompetens! Vi söker dig som behöver ett arbete relativt omgående och då främst inom vård och omsorg men även andra yrken inom Socialförvaltningen.


Vad innebär tjänsten?
Som timvikarie inom Funktionshinderomsorgen arbetar du med personer som har någon typ av funktionsnedsättning. Du kan exempelvis arbeta på ett korttidsboende, serviceboende, gruppboende, på en daglig verksamhet, inom socialpsykriatrins olika boenden eller som personlig assistent i medborgarens hem.

Som timvikarie inom Äldreomsorgen arbetar du med en äldre målgrupp. Du kan exempelvis arbeta på något av kommunens äldreboenden, inom hemtjänsten eller i patrullen.


Gemensamt för allt arbete är att du fungerar som ett stöd för den enskilde i dennes vardag där syftet är att främja medborgarens individuella förmågor. Arbetsuppgifter som förekommer är exempelvis promenader, städning, fritidsaktiviteter och skötsel av personlig hygien. Arbetet som timvikarie är omväxlande och socialt där mycket av arbetet sker i grupp. 


Vem söker vi?
Vi söker dig som...

  • gärna (dock inte ett krav) är utbildad undersköterska, har läst barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
  • gärna har erfarenhet av omvårdnadsyrket eller arbete med människor.
  • som är lyhörd för andras behov, har lätt för att samarbeta med andra, har en positiv inställning till ditt arbete och trivs i mötet med människor.
  • trivs med ensamarbete och gärna tar egna initiativ.
  • behärskar det svenska språket i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer daglig kontakt med medborgare, kollegor, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet.
  • fyllt 18 år
  • har B-körkort eller god cykelvana!Vad erbjuder vi?
  • Omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet.
  • Ett meningsfullt, flexibelt och framförallt ett roligt arbete.
  • Ett arbete där du får jobba både i grupp och självständigt.
Belastningsregister
För att få arbeta inom vård och omsorg måste du visa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du skickar in din ansökan. Blanketten hittar du här: Länk till blankett. Om det blir aktuellt med anställning önskar vi utdraget i ett oöppnat kuvert.


Övrigt
Din arbetstid är enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov och dina önskemål.
Vi bedriver verksamhet dygnet runt, så du kan arbeta dag, kväll, natt och helg.

Vill du kombinera dina studier med extrarbete? Har du ingen tidigare erfarenhet av omvårdnadsyrke, men kanske annan relevant erfarenhet? Är du personligt lämpad för ett omvårdnarsyrke? Tveka inte att skicka in en ansökan!


Kontakt
Rekryteringsenheten besvarar dina frågor på tel: 036-10 75 75 eller via e-post: rekryteringsenheten@jonkoping.se. 
Instagram: @rekryteringsenhetensocjkpg

 
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.