search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Sjuksköterska Natt

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsHälso- och sjukvårdsfunktionen, Team 1
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-05-25
Referensnr20-71-0070
Publicerad2020-04-27
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Hälso- och sjukvårdsfunktionen, Team 1
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-05-25
Referensnr
20-71-0070
Publicerad
2020-04-27

Vilka är vi?
Hälso- och sjukvårdsfunktionen i Jönköpings kommun är uppdelad i 11 team. Nio av teamen ansvarar för geografiska områden och de övriga två teamen har specialinriktning med specifika målgrupper inom funktionshinderomsorg och korttidsenhet för bland annat palliativ vård. Teamen arbetar tvärprofessionellt vilket innebär att specialistsjuksköterska/sjuksköterska, undersköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast och rehabassistent har ett mycket nära samarbete. Nattorganisationen ingår i team 1 och vi utgår från från lokaler på Rosenlund i Jönköping. Vi är 14 specialistsköterskor/sjuksköterskor och nu söker vi en ny kollega till vårt team!

Vad gör vi?
Hemsjukvård innebär att vi utför planerade och akuta hälso- och sjukvårdsinsatser i den enskildes hem oavsett boendeform. Som sjuksköterska/specialistsjuksköterska gör du medicinska bedömningar, insatser och hanterar medicinska produkter. På natten ansvarar man för ett större geografiskt område, där vi stöttar och hjälps åt över gränserna. Arbetsuppgifterna består bland annat av medicinska bedömningar, medicinska insatser, palliativ vård, medicintekniska produkter. Vi ansvarar för omvårdnadsdokumentation i Magna Cura, läkemedelshantering och utfärdar delegeringar enligt gällande förordningar och föreskrifter. I arbetsuppgifterna ingår även att initiera, medverka och/eller bedriva systematiskt kvalitets- och utvecklingsarbete. Samverkan sker såväl internt som externt och är centralt i tjänsten.
 

Vem söker vi?
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet i yrket. Har du specialistutbildning såsom distriktssköterska, vård av äldre, medicinsk vård, psykiatrisk vård, palliativ vård eller akutsjukvård är det också meriterande. Som person är du stabil, trygg och empatisk. Du har förmåga att anpassa dig till olika situationer och ändrade omständigheter. Du är strukturerad och kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi tror också att du samarbetar bra med kollegor och trivs med teamarbete. Då det förekommer bilkörning är b-körkort ett krav för tjänsten.
I rekryteringen kommer vi lägga stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Hör av dig så berättar vi mer, välkommen med din ansökan!


Vad erbjuder vi?

 • Ett spännande, värdefullt och omväxlande arbete
 • En stark gruppkänsla med engagerade kollegor
 • Deltagande i utvecklingsarbete och professionsnätverk
 • Nära samarbete med andra yrkeskategorier
 • Möjlighet till vidareutbildning
 • Flexibel arbetstid
 • Betald semester första anställningsåret
 • Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
 • Rabatt på träningskort och länstrafikens årskort
 • Förmånscykel
 • Semesterväxling

Övrigt
Rekryteringen avser en tillsviidaretjänst som sjuksköterka där arbetstiden i huvudsak är förlagd till natt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad. Nattjänstgöringen innefattar cirka 80%, önskas högre sysselsättningsgrad kombineras det med nattarbete hos annat team alternativt dag/kväll tjänstgöring.
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer.

Upplysningar
Team 1:
Carin Alm, enhetschef: 036-10 22 40, carin.alm@jonkoping.se
Sandra Boman, biträdande enhetschef: 036-10 22 59 sandra.boman2@jonkoping.se
Jeanette Skora, facklig representant vårdförbundet: 070-324 48 09 jeanette.skora@jonkoping.se
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.