search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förskollärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsGränna fo
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-08-01
Sista ansökningsdag2020-05-24
Referensnr20-60-0820
Publicerad2020-04-29
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Gränna fo
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-08-01
Sista ansökningsdag
2020-05-24
Referensnr
20-60-0820
Publicerad
2020-04-29

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Tillsammans med arbetslaget bedriver du utbildning och undervisning utifrån läroplanens  intentioner. Att säkra så att hela utbildningen bedrivs med hög kvalitet så att barnen får uppleva trygghet, glädje och nyfikenhet under hela dagen.
Tjänsten tillhör Gränna förskoleområde med tänkt placering på Ölmstad förskola. Fram till att ny förskola i Ölmstad är byggd kommer en avdelning för de äldsta barnen vara placerad i Pingstkyrkans lokaler. 

Din kompetens
Du är utbildad förskollärare. Håller du på att utbilda dig är du också välkommen att söka.

Du är ansvarstagande, engagerad och en närvarande person som vill vara delaktig i att skapa en utvecklande, rolig och trygg omsorg. Du har barnen i fokus och ett positivt förhållningssätt till barn och föräldrar. Du ska ha lätt för att samarbeta och vilja dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter liksom du tar del av andras.  Du ser dina och andras förmågor har en vilja att stimulena samarbete och utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Välkommen med din ansökan, tillsammans skapar vi lärglädje!

Övrigt
Tjänsten tillsätt under förutsättning att bygglov blir klart.

Vill du veta mer?
Rektor Eva Nordh 036-103407
Lärarförbundet Lina Hinas 036-103986

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.