search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Speciallärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsNyarpsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-08-10
Sista ansökningsdag2020-05-25
Referensnr20-60-0892
Publicerad2020-05-04
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Nyarpsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-08-10
Sista ansökningsdag
2020-05-25
Referensnr
20-60-0892
Publicerad
2020-05-04

Vill du ha roligt på jobbet och känna att du är en viktig förebild? Då ska du arbeta hos oss på Nyarpsskolan, vi skapar lärglädje hela vägen!

Välkommen till oss
Nyarpsskolan är en F-6 skola med både grundskola och grundsärskola. Vi stöttar och utvecklar cirka 300 elever. Skolan ligger inbäddad i ett lugnt och grönskande villaområde mitt i Bankeryd. Vi har nära till busshållplats och det är täta förbindelser in till Jönköping. Tillsammans är vi ca 50 personer på området. Vår skola tillhör Attarpsspåret. Ett spår med höga resultat, skickliga pedagoger och så klart fantastiska elever. Vi arbetar tillsammans utifrån fyra ledord empati, intuition, ansträngning och avgränsning och så klart Lärglädje hela vägen!

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta kollegor, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Ditt nya jobb
Som speciallärare i grundsärskolan förstår och utvecklar du varje elev utifrån specifika förutsättningar. I uppdraget ligger även att organisera verksamheten tillsammans med lärarkollegor och elevassistenter och skapa en balans där undervisning står i fokus. Som speciallärare har du huvudansvaret för undervisningen och bedömning enligt grundsärskolans styrdokument. Du bidrar också med din kompetens och erfarenhet till hela arbetslaget.

Arbetet ställer krav på engagemang och ett intresse för just de eleverna som går här. Hög flexibilitet och tydligt ledarskap är ett måste! Det innebär att du har en förmåga att snabbt ställa om till dagens förutsättningar. För att lyckas i din roll har du förmåga att sätta dig in i elevernas situation och kan möta dem där de befinner sig. Du har god samarbetsförmåga och förmåga att hålla strukturer. Kreativitet och helhetssyn är ledord för dig, vilket innebär nyfikenhet och öppenhet för att finna nya lösningar och pröva nya sätt tillsammans för att möta alla elevers behov.  Tillsammans utvecklar vi vår skola!

Din kompetens
Du som söker har lärarlegitimation att undervisa i årskurs 1-6 och har utöver din lärarexamen en speciallärarutbildning med inriktning utvecklingsstörning. Alternativt är du en legitimerad lärare med erfarenhet av att arbeta i grundsärskola.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper avseende alternativa lärverktyg. Alle våra elever har en egen lärplatta och våra klassrum är utrustade med modern digital teknik. meriterande är också att du har arbetet med Inprint/bildstöd och TAKK.

Bra att veta 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Urval och intervjuer kan komma ske löpande. 

Vill du veta mer?
Rektor Marika Eskdahl 036-10 65 36
Biträdande Rektor Marielouise (Mimmi) Johansson 036-10 58 80

Fackliga företrädare
Linn Pettersson 036- 10 65 06

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.