search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare musik åk 1-6

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsSödergårdsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2020-08-11
Sista ansökningsdag2020-05-25
Referensnr20-60-0889
Publicerad2020-05-04
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Södergårdsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2020-08-11
Sista ansökningsdag
2020-05-25
Referensnr
20-60-0889
Publicerad
2020-05-04

Lärglädje börjar med oss! Nu söker vi dig som vill utveckla elevers förmågor, kunskaper och tilltro till sig själva.

Ditt nya jobb
Din huvudsakliga uppgift är att planera och genomföra undervisningen i musik, samt att dokumentera och följa upp eleverna i ämnet. Du utvecklar undervisningen tillsammans med det praktiskt-estetiska arbetslaget och med övriga kollegor. Vi bygger all vår undervisning utifrån ett språkutvecklande arbetssätt.
Vi värdesätter olikheter och en varierad och balanserad sammansättning av innehåll och arbetsformer för att alla elever ska må bra och nå målen. tillsammans med övrig personal ansvarar du för att ge barnen en lärande, meningsfull, utmanande och inte minst rolig vistelse i våra verksamheter. I ditt arbete känner du stort ansvar och finns till för alla elever på skolan. 

Välkommen till Södergårdsskolan!
Vår skola är benägen på Huskvarna söder, det är en skola med gamla anor och fungerar lite som navet på söder i Huskvarna. Vi är en mångkulturell skola som utgår ifrån ett positivt förhållningssätt och en god värdegrund. Vi står för lärglädje hela vägen!

Din kompetens
Vi söker dig som är behörig i musik och brinner för ämnet, eller på väg att bli behörig att undervisa i musik åk 1-6. Meriterande är även lärarlegitimation i andra ämnen och kompetens i IKT. Erfarenhet av att ha arbetat med barn med särskilda behov och har goda ledaregenskaper är meriterande. 

Som person har du lätt för att skapa personliga och trygga relationer med eleverna och har en positiv grundinställning. Du är trygg i dig själv, har god samarbetsförmåga, är självgående, flexibel och ansvarsfull. Vi söker en entusiasmerande, inspirerande och nytänkande musiklärare som tycker om att vara delaktig i aktiviteter som bärs upp av musik exempelvis avslutningar, julfirande, Luciatåg, Valborg och liknande. Du strävar efter att utveckla varje elevs förmågor kunskapsmässigt och socialt.

Välkommen in med din ansökan!

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar ansökan om belastningsregister här.

Vill du veta mera
Katarina Vågerdal, rektor 036-10 39 74
Tuva Lindström Holm, bitr rektor 036-10 35 51
Hans Sandblad, Lärarförbundet 036-10 23 75

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.