search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare i engelska 7-9

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsJunedalsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-08-11
Sista ansökningsdag2020-05-24
Referensnr20-60-0947
Publicerad2020-05-06
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Junedalsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-08-11
Sista ansökningsdag
2020-05-24
Referensnr
20-60-0947
Publicerad
2020-05-06

"Lärglädje börjar med oss! Nu söker vi dig som vill utveckla elevers förmågor, kunskaper och tilltro till sig själva" 

Välkommen till oss
Jönköping växer som aldrig förr, våra ambitioner är höga och nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Jönköping. Junedalsskolan består av grundskola och grundsärskola 7–9 och vi har totalt ca 850 elever. Vi arbetar för att eleverna ska nå toppen av sin egen potential och för att de ska kunna nå dit behöver vi medarbetare som kan motivera, stimulera deras nyfikenhet och ha höga förväntningar på deras förmåga att utvecklas. Hos oss ska alla trivas, vara trygga och känna arbetsglädje. Vi arbetar runt eleven med ett helhetsperspektiv där eleven ska kunna känna trygghet, glädje, ansvar och självständighet som ger en bra grund för kunskapsinhämtandet.

Junedalsskolan ligger i centrala delarna av Jönköping och har både närheten till city med dess faciliteter samt 10 minuters promenad till Jönköpings vackra stadspark. Gå gärna in på vår hemsida för att läsa mer: www.junedalsskolan.se

Ditt nya jobb
Du kommer att undervisa i engelska och gärna ytterligare ämne, beroende på din kompetensprofil och behörighet. Kan bli akuellt att även kombinera med annat ämne. Du kommer ingå i ett arbetslag tillsammans med lärare som innehar olika ämneskompetenser. I tjänsten ingår också att vara klassföreståndare för ett antal elever som du möter i undervisningen. Du som är nyexaminerad lärare har självklart rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är legitimerad lärare i engelska 7-9. Du är kommunikativ och har lätt för att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Din förmåga att intressera, entusiasmera och engagera värderar vi högt, liksaså din flexibilitet. Du förväntas ha vana och kunskap att hantera moderna IKT-verktyg. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten. Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret, handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Länk till belastningsregistret
Urval och intervjuer kan komma att ske före ansökningstidens slut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer kontakta
Irena Hanzek, rektor 036–106181
Krister Gren, bitr. rektor 036–103826
Martina Sörensen, Lärarförbundet 036–106194
Åsa Söderström, Lärarnas Riksförbund 036–106185

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.