search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Feriepraktikhandledare kör

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
Arbetsplatskulturskolan
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-06-15 till 2020-07-06
Sista ansökningsdag2020-05-24
Referensnr20-60-0908
Publicerad2020-05-07
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
kulturskolan
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-06-15 till 2020-07-06
Sista ansökningsdag
2020-05-24
Referensnr
20-60-0908
Publicerad
2020-05-07

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till Kulturskolan
Kulturskolan i Jönköping ansvarar för feriepraktik i dans, bild, drama och musik. Det är ett samarbete med AMA  Under tre veckor på sommaren samlas cirka hundra ungdomar på Tändsticksområdet i Jönköping och arbetar med de estetiska ämnena.
 Ungdomarna som får plats på feriepraktiken på Kulturskolan har väldigt olika erfarenheter av de olika kulturämnena. Målet med feriepraktiken är att få en första erfarenhet av arbetslivet, lära sig ta ansvar och även uppträda i olika sammanhang

Ditt nya jobb
Vi söker en musikhandledare som kan leda kör och sångundervsining med gymnasieungdomar.  Nivån på utövarna varierar så man måste vara pedagogisk uppfinningsrik och gilla att jobba med gymnasieungdomar.

Din kompetens
Musikutbildning samt kunskaper inom ljudteknik.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här gör du din beställning av belastningsregistret. 
Intervjuer och urval kan komma att ske löpande.

Vill du veta mer?
Martina Klaesson Ansvarig för Feriepraktiken inom Estetiska ämnen, 070-6791205

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.