search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Bildlärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsKulturskolan
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning50%
Tillträdesdag2020-08-11 till 2021-06-11
Sista ansökningsdag2020-05-24
Referensnr20-60-0911
Publicerad2020-05-07
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Kulturskolan
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
50%
Tillträdesdag
2020-08-11 till 2021-06-11
Sista ansökningsdag
2020-05-24
Referensnr
20-60-0911
Publicerad
2020-05-07

Välkommen till Kulturskolan!
Jönköpings Kulturskola har ca 3 000 ämneselever i musik, dans, drama/teater, bild och film. Huvudskolan är placerad på Tändsticksområdet i Jönköping samt egna lokaler på Huskvarna teater. Undervisning bedrivs också ute på kommunens grundskolor. Tillsammans är vi ca 55 lärare och administrativ personal. Vi har en stor verksamhet, bedriver projekt och grundkurs i åk 2 i kommunens grundskolor, lovverksamhet och ansvarar för att lägga ut teaterföreställningar, konserter och dansföreställningar på kommunens grund och förskolor. Kulturskolan ansvarar också för att söka och administrera Skapande skola projekt.

Kulturskolan Jönköping är en arbetsplats där kompetenta och engagerade medarbetare arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas. Kulfaktorn är viktig på vår arbetsplats.

Ditt nya jobb
Undervisa  i bildgrupper för barn och ungdomar  tre kvällar /vecka.  Vikariatet kan utökas till ca 65 % om man vill undervisa även lö fm.

Din kompetens
Du är utbildad i konst/pedagogik på högskola eller har likartad utbildning.
 
Du behöver ha en förmåga att entusiasmera och inspirera, vara initiativrik och ha ett utvecklande arbetssätt. Vi söker dej som vill utveckla barn och ungdomars förmågor och tilltro till sig själv.  

Lärglädje börjar med dig. Kulfaktorn är viktig på Kulturskolan. 

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här gör du din beställning av belastningsregistret. 
Intervjuer och urval kan komma att ske löpande.

Vill du veta mer?
kulturskolechef Lisbeth Hultberg 070-6385604,
bitr rektor Kerstin Jonsson-Folke 036-10 56 01, Thorulfur Stefansson 076 303 78 96 lärarförbundet.


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.