search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Välkommen till vårt resurscentrum!

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsTenhultskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2020-08-11
Sista ansökningsdag2020-06-02
Referensnr20-60-0969
Publicerad2020-05-12
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Tenhultskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2020-08-11
Sista ansökningsdag
2020-06-02
Referensnr
20-60-0969
Publicerad
2020-05-12

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdrag som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.


Välkommen till oss
Hos oss på Tenhults skolområde arbetar vi tillsammans för att utveckla självständiga, trygga och ansvarstagande individer. Tenhultsskolan ligger ca 15 km från Jönköping centrum med goda kommunikationer och natur runt hörnet. Vårt skolområde strävar efter att vara en tillgänglig och digitaliserad utbildning. Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas. Vår vision är "en skola där glädje, trygghet och lustfyllt lärande ger oss alla framtidstro".

Ditt nya jobb
Nu söker vi dig som vill utveckla elevers förmåga, kunskaper och tilltro till sig själva samt förbereda dem för livet och framtiden. Som lärare i vårt resurscentrum möter du elever med olika stödbehov. Arbetet sker mot enskild elev eller i mindre undervisningsgrupp med anpassad undervisning för att möta eleverna utifrån deras behov och förutsättningar. Dina arbetsuppgifter blir att möta elever, planera arbetet tillsammans med klassläraren, genomföra undervisning samt följa upp lärandet hos eleverna, detta tillsammans i ett team bestående av förstelärare och fritidspedagog.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad lärare F-3 alternativt 4-6. Du har erfarenhet av att ha arbetat på resurscentrum med elever inom NPF spektra samt elever som har behov av extra träning i läs-, skriv- och matematik inlärning. 

Du är lugn och duktig på att skapa goda relationer, du kan sätta tydliga ramar och regler samt lägga upp dagen för enskilda elever. Du har också kunskap om och erfarenhet av att bemöta elever lågaffektivt.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vill du veta mer?
Cecilia Larsson, Tf. rektor 036-103039
Malin Axelsson, bitr. rektor 036-103490
Fackligt ombud nås via administrationen 036-103050

Välkommen med din ansökan, tillsammans skapar vi lärglädje!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.