search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förskollärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsFlahults förskoleområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-05-27
Referensnr20-60-0493
Publicerad2020-05-13
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Flahults förskoleområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-05-27
Referensnr
20-60-0493
Publicerad
2020-05-13

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Välkommen till oss på Flahults förskoleområde. Vi söker dig som vill utveckla barnens förmågor, kunskaper och tilltro till sig själva genom att skapa goda relationer med barn, vårnadshavare och kolleger för att uppnå lärglädje hela vägen. Du arbetar nära barngruppen och ser barnens behov av stimulans för sitt lärande genom leken. Tillsammans med dina kollegor har ni ett gemensamt ansvar för hela utbildningen och att det främjar barns utveckling och lärande, i enlighet med förskolans läroplan och övriga styrdokument.

Välkommen till oss på Flahults förskoleområde!
Vi söker en förskollärare som är placerad på Snilleblixtens förskola. Förskolan har en fantastisk inne- såväl som utemiljö. Inomhus är lokalerna ljusa och trevliga med fönster ut mot lekgården. Utemiljön har stora ytor med en skolskog som barnen har möjlighet att besöka så ofta det finns möjlighet till det. Snilleblixtens förskola jobbar för hållbar utveckling, estetiska lärprocesser och värnar för likabehandlingsarbetet. Du kommer i huvudsak att ingå i ett arbetslag som jobbar med barn i åldern 3-5 år. Syskonavdelningen har ett nära samarbete med närliggande avdelningar därför krävs det att du är flexibel och tänker på verksamhetens bästa.
Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare som arbetar efter våra kärnvärden: gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om barnen och varandra. Vi arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs, utvecklas och har roligt tillsammans.
 
Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare eller nyutbildad förskollärare. Du är flexibel, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta i olika sammahang och konstellationer samt besitter en personlig mognad. För oss är det viktigt att att du har barnens utveckling och lärande i centrum och tillsammans med kollegor verkar för en bra tid för barnen på förskolan. Tillsammans med arbetslag och specialpedagog upprättar du planer för barn med särskilda behov och ansvarar för att de genomsförs. Du är väl insatt i våra styrdokument och har lätt för att omvandla teori till praktik. Grundläggande IT-kompetens är ett krav. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut. 

Vill du veta mer?
Jenny Andersson, Rektor 036-107594 
Fackliga företrädare
  
Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.