search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsDunkehalla hemtjänst
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-06-01
Referensnr20-71-0075
Publicerad2020-05-18
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Dunkehalla hemtjänst
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-06-01
Referensnr
20-71-0075
Publicerad
2020-05-18

Vilka är vi?
Dunkehalla hemtjänst är en av kommunens hemtjänstgrupper. Grunden i vår verksamhet är ett värdigt och professionellt bemötande som präglas av respekt, förtroende och omtanke. Vår värdegrund bygger på att den enskilde ska leva ett värdigt liv och känna välbefinnande. Dunkehalla hemtjänst är centralt belägen på Dalvik och vi som arbetar här hjälper medborgare som bor på Dalvik, Bäckalyckan och Bymarken. Vår arbetsgrupp består av 27 engagerade medarbetare som alla arbetar efter dokumenterade mål och strävar efter ett salugent förhållningssätt med äldreomsorgens värdegrund som utgångspunkt. Nu söker vi nya medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss!

Vad gör vi?
Vi utför omvårdnads- och servicearbete i medborgarnas hem. Arbetet har sin utgångspunkt från genomförandeplanen och kontaktmannaskapet. Vi förflyttar oss mellan medborgarnas hem genom att cykla eller köra bil. I arbetet utgår vi alltid från medborgarens eget behov och önskemål. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag som begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi ska kunna erbjuda stöd och hjälp med hög kvalité för ett självständigt liv. Dokumentation är en naturlig del i vårt arbete.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och det är meriterande om du har erfarenhet från arbete inom hemtjänsten. Vi söker dig som har intresse för människor och har ett professionellt bemötande. Vi tror att du har en god samarbetsförmåga och arbetar för god service gentemot våra medborgare. Vi tror också att du är självgående, tar initiativ och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi ser gärna att du har B-körkort eller kan cykla.

Vad erbjuder vi?

  • En trygg anställning
  • Flexibelt och varierande arbete
  • Träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar under ett år med en startsumma på 100 kr
  • Rabatt på träningskort, länstrafikens årskort och förmånscykel


Övrigt
Rekryteringen avser två tillsvidareanställningar som undersköterska, där arbetet är förlagt till dag och kväll, såväl vardag som helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kan komma att vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad.
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen att söka redan idag!

Upplysningar
Enhetschef, Pernilla Persson. Telefon: 036- 10 56 89
Fackliga representanter: Fackliga representanter
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.