search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsGränna äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag2020-06-15 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-06-04
Referensnr20-71-0077
Publicerad2020-05-14
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Gränna äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
2020-06-15 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-06-04
Referensnr
20-71-0077
Publicerad
2020-05-14

Vilka är vi?
Gränna äldreboende ligger centralt beläget i vackra Gränna med närhet till affärer, apotek, vårdcentral, hamnallén och fina promenadstråk längs med Vättern. På Gränna äldreboende finns en korttidsenhet, två demensenheter och tre särskilda boenden. Vi har en vacker innergård med rabatter, grönytor och växthus som används flitigt under sommarmånaderna. Nu söker vi ytterligare en kollega till våra demensenheter, vill du bli en av oss?

Vad gör vi?
På Gränna äldreboende arbetar vi med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg. Äldreomsorgens värdegrund och ett hälsofrämjande förhållningssätt är plattformen för hur arbetet organiseras och utförs. Vi arbetar för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. I arbetet ingår även kontaktmanskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med demensvård. Som person har du viljan att hjälpa andra och är lösningsorienterad. Du är trygg och lugn i dig själv samt har förmågan att kunna sätta dig in i våra hyresgästers situation. Vi tror också att du lyssnar, kommunicerar och värderar ett gott samrabete i arbetsgruppen högt. Du vill utveckla och delta i vårt förbättringsarbete och underhåller kontinuerligt dina kunskaper inom demensvård. Vi förutsätter att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder:
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Betald semester från första anställningsåret.
- Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort.
- Förmånscykel

Övrigt
Vår målsättning är en långsiktigt hållbar bemanning. Det innebär att:
- Alla har rätt till heltid
- Vi har inga delade turer
- Vi har rätt grundbemanning och täcker vår planerade och till viss del oplanerade frånvaro
- Vi har rast på alla arbetspass
- Fokus på återhämtning vid förläggning av arbetstid

Arbetstiden är förlagd till dag/kväll samt varannan helg.
Ange önskad sysselsättningsgrad i ansökan.
Om du inte bor i Gränna rekommenderar vi att du har körkort för att smidigt ta dig till och från arbetet.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Elin Bagge, Enhetschef 036-106119
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.