search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare åk 4-6

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsLekerydsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-08-11
Sista ansökningsdag2020-06-02
Referensnr20-60-1103
Publicerad2020-05-19
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Lekerydsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-08-11
Sista ansökningsdag
2020-06-02
Referensnr
20-60-1103
Publicerad
2020-05-19

Lärglädje börjar med oss! Nu söker vi dig som vill utveckla elevers förmågor, kunskaper och tilltro till sig själva. Nu söker vi en lärare åk 4-6.

Ditt nya jobb
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för arbetet i åk4, sedan är planen att du följer klassen till åk6. Tillsammans med arbetslaget ansvarar ni för att ge eleverna en lärande och utvecklande verksamhet på skolan. Arbetslaget kommer att arbeta med flexibla elevgrupper där du tillsammans med dina kollegor utvecklar en tillgänglig lärmiljö för 40 elever.

Välkommen till oss på Lekerydsskolan!
Lekerydsskolan är en F-åk 6 skola som ligger ca 7 km från Huskvarna. Skolan har ett bra läge med närhet till kollektiva transportmedel och naturen. På skolan finns tre fritidshem med ett nära samarbete med grundskolan. Lekerydsskolan är en övningsskola, vilket ger oss ett nära samarbete med Högskolan i Jönköping. Andelen behöriga pedagoger på skolan är mycket hög. Skolans ledord är "Laget före jaget" där vi sätter stort värde på samarbete och kommunikation i vår verksamhet. Lekerydsskolan har ca 300 elever och 45 medarbetare.

Din kompetens
Du är legitimerad lärare. Din lärarlegitimation ger dig behörighet att undervisa i åk 4-6. Grundläggande IKT kompetens är ett krav.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är ansvarsfull, lösningsfokuserad, har ett positivt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Du hittar ansökan om belastningsregister här.

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mera?
Ulf Vaim rektor, tfn 036-10 24 25
Kajsa Sjödell bitr. rektor, tfn 036-10 28 03
Ingela Ekbom, Lärarförbundet tfn 036-10 39 97

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.