search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förskollärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsNorra mo förskole- och skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdagenligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-06-07
Referensnr20-60-0763
Publicerad2020-05-20
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Norra mo förskole- och skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-06-07
Referensnr
20-60-0763
Publicerad
2020-05-20

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Som förskollärare hos oss har du stor möjlighet att påverka och utveckla din roll både enskilt och i arbetslaget. Du omsätter förskolans läroplan och styrdokument i ditt dagliga arbete och ger barnen förutsättningar till lärande och utveckling.
Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att utveckla verksamheten och skapa en trygg, rolig och lärorik förskolemiljö. Som förskollärare hos oss ska du ha ett positivt förhållningssätt, där barnet alltid står i fokus och där vi bemöter alla med omtanke, vänlighet och respekt.

Välkommen till Norra mo!
Vill du arbeta med engagerade kollegor och tillsammans med oss skapa en förskola där varje barn ska känna sig tryggt, bli sett och mötas med respekt och värme? Tycker du om att utmanas och utvecklas i din profession genom starkt teamarbete och kollegialt lärande? Värdesätter du möjligheten att tillsammans med barnen upptäcka och utforska vår naturnära omgivning?
Norra Mo är en växande enhet som ligger i de västra delarna av Jönköping. Vår enhet består av Ryds och Bottnaryds förskolor med tillhörande skolor och fritidshem. Sedan några veckor är kommunens nya förskolebuss en del av vår verksamhet. Nu expanderar vi ytterligare och söker därför en förskollärare till våra förskolor.

Din kompetens
Är du en legitimerad förskollärare eller på väg att bli? Är du en person som har ett positivt förhållningssätt, har en god samarbetsförmåga och alltid sätter barnen i fokus? Då är du välkommen att tillsammans med oss bygga en förskola i framkant. Grundläggande IT-kompetens är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
Bifoga gärna relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Länk till beställning av utdrag ur belastningsregistret

Urval och intervjuer pågår löpande under ansökningstiden.

Se film om att vara förskollärare i Jönköpings kommun

Vill du veta mer?
Tf bitr rektor Maria Berg tel. 036-102566
Tf rektor Yvonne Wetterbrandt tel. 036-102401
Lärarförbundet, Yvonne Wikberg tel. 036-103519

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!
 

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.