search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Barnskötare pool

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsJunedals förskoleområde
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-08-03 till 2021-06-30
Sista ansökningsdag2020-05-29
Referensnr20-60-1155
Publicerad2020-05-20
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Junedals förskoleområde
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-08-03 till 2021-06-30
Sista ansökningsdag
2020-05-29
Referensnr
20-60-1155
Publicerad
2020-05-20

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Varmt välkommen till Junedals förskoleområde!
Till Junedals förskoleområde söker vi barnskötare pool. Enheten är belägen i de centrala delarna av Jönköping och består av två förskolor med fyra avdelningar var. Förskolorna ligger nära varandra och delar gård som erbjuder stora ytor för lek och rörelse. Förskolornas nära läge till varandra skapar goda förutsättningar för samarbete, trygghet och kollegialt utbyte. Då vi är placerade i de centrala delarna av Jönköping har vi nära till det mesta. Både Stadsparken och Vätterstrandens natur ligger inom gångavstånd.
Här får du en basarbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden; gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi tycker att det är viktigt att verksamheten kännetecknas av omsorg om varje barns välbefinnande och utveckling. Här får du möjlighet att, tillsammans med oss, inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Ditt nya jobb
Nu söker vi dig som vill utveckla barnens förmåga, kunskaper och tilltro till sig själva och förbereda dem för livet och framtiden. Du arbetar nära barngruppen och ser barnens behov av stimulans för sitt lärande genom leken. Tillsammans med dina kollegor har ni ett gemensamt ansvar för hela utbildningen och att det främjar barns utveckling och lärande, i enlighet med förskolans läroplan och övriga styrdokument. Du bidrar till förskolans undervisningsuppdrag och ansvarar för förskolans omsorgsuppdrag där du ger trygghet och stöd utifrån en helhetssyn på barnet och barnets behov.

Att vara barnskötare pool innebär att du har en anställning i Jönköpings Kommun med basplacering på ett förskoleområde. I första hand bokas du in inom ditt förskoleområde men finns övriga dagar tillgänglig för kommunens andra förskolor.

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och vill arbeta som barnskötare pool. Du är flexibel, har stort engagemang i ditt arbete och är en trygg förebild för våra barn. Du trivs att arbeta med andra, har lätt för att komma in i nya arbetslag och bidrar till ett bra samarbete. Du har kunskaper om förskolans uppdrag och styrdokument, kan kommunicera med barn, personal och vårdnadshavare och förmedlar budskap på ett tydligt sätt. Du tar ansvar och är närvarande med ett förhållningssätt som speglar förskolans värdegrund. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Länk till ansökan om utdrag från belastningsregister

Urval och intervjuer pågår löpande under annonseringstiden.

Tjänsten kan komma att tillsättas av övertalig, befintlig personal inom Jönköpings kommun.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta:
Rektor Jenny Ekstrand 036-105737
Fackliga företrädare

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.