search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Semestervikarier och timvikarier sökes till hälso-och sjukvårdsteam

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsHälso- och sjukvårdsfunktionen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag2020-04-01 till 2020-12-31
Sista ansökningsdag2020-06-30
Referensnr20-70-0056
Publicerad2020-06-01
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Hälso- och sjukvårdsfunktionen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
2020-04-01 till 2020-12-31
Sista ansökningsdag
2020-06-30
Referensnr
20-70-0056
Publicerad
2020-06-01

Hos oss erbjuds du ett spännande, varierande och utvecklande arbete inom hälso- och sjukvårdsfunktionens verksamheter. Ekhagens gästhem och korttidsboende lönnen söker nu undersköterskor och sjuksköterskor till sommaren.

Vi är 450 medarbetare som ansvarar för hälso-och sjukvårdsinsatser i ordinärt och särskilt boende och på korttidsenheter. Nu söker vi dig som läser/har läst minst tre terminer på sjuksköterskeprogrammet eller dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av exempelvis venprovtagning, dosettdelning och insulingivning för timvikariat samt semestervikariat.

Team 11 är Ekhagens Gästhem, som har 10 platser och korttidsenheten Lönnen som har 9 platser. Ekhagens gästhem är e palliativ enhet där vi vårdar patienter som behöver specialiserad palliativ vård och behöver skötas inneliggande. Korttidsenheten Lönnen är en enhet som bland annat har svårt sjuka patienter med ett stort behov av omvårdnad och medicinsk stöd. Tjänsterna är på plats så inget resande i tjänsten förekommer.

Vad innebär arbetet?
-Som undersköterska hos oss utför du delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser. Du ansvarar för att säkerställa vård och omsorg, dokumentation, hanterar läkemedel och samordning i ärendet. Du arbetar i team tillsammans med sjuksköterskor/specialistsjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter.

-Som sjuksköterska/specialistsjuksköterska gör du medicinska bedömningar, insatser och hanterar medicintekniska produkter. Du ansvarar för läkemedelshantering, handleder och säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden. I vårt arbete som bygger på samverkan har sjuksköterskan ofta en central roll.

Vem söker vi?

• Undersköterskeutbildning är ett krav, alternativt 3 terminer på sjuksköterskeprogrammet med godkända studieresultat, 6 terminer avklarade på läkarprogrammet eller 4 terminer avklarade för att bli biomedicinsk analytiker. För att arbeta som sjuksköterska krävs en examen från sjuksköterskeprogrammet.
• Erfarenhet av specialistsjukvård och delegering av bland annat trachestomi, CVK, PEG är meriterande för arbete på korttidsenhet.
• Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bonus till semestervikarier

Arbetar du 8 veckor eller längre får du bonus utöver din ordinarie lön. Bonusen blir högre ju fler veckor du arbetar i sommar.

Övrigt
Vi ser gärna att du arbetar under båda semesterperioderna.
Urval, intervjuer och tillsättningar sker löpande under ansökningstiden. Välkommen att söka redan idag!

Upplysningar
Enhetschef Korttidsenhet,
Kariin Kilenbeck: 036-10 24 08, kariin.kilenbeck@jonkoping.se
Biträdande enhetschef, 036-10 22 06, dzenita.brandic@jonkoping.se

Vill du se hur vi jobbar i hälso- och sjukvårdsfunktionen så kan du följa vårt instagramkonto @jkpg_halsosjukvard

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.