search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Barnskötare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsTorps förskoleområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-08-03
Sista ansökningsdag2020-06-30
Referensnr20-60-1444
Publicerad2020-06-16
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Torps förskoleområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-08-03
Sista ansökningsdag
2020-06-30
Referensnr
20-60-1444
Publicerad
2020-06-16

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Vi söker barnskötare till Nyarps förskola!
Nyarps förskola ingår i Torps förskoleområde, Bankeryd som även består av Trånghalla och Torps Ängar förskolor. Förskolornas geografiska läge ger mycket goda möjligheter till både vatten- och naturupplevelsemiljöer som används i vår undervisning och utbildning.

Förskoleområdet präglas av en hög andel pedagogisk utbildad personal som tillsammans ansvarar för utbildning och undervisning. Vår värdegrund utgår från våra värdeord framtidstro, glädje, delaktighet, välkomnande, utforskande- LÄRGLÄDJE HELA VÄGEN!
Under läsåret 20/21 kommer vi fortsättningsvis ingå i projektet ”Flerstämmig undervisning i förskolan” samt även ha fokus på digitalisering i våra pedagogiska miljöer.

Ditt nya jobb
Som barnskötare ska du vara delaktig i det pedagogiska arbetet på förskolan och arbeta för att undervisning och utbildning sker enligt förskolans styrdokument. Du ska tillsammans med övriga i arbetslaget stimulera till barns utveckling och lärande samt erbjuda barnen en trygg omsorg. Verksamheten utgår från en helhetsyn på barnet och dess behov och utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Förskolan ska förbereda barnet för fortsatt utbildning.
Arbetslaget fördelar förekommande uppgifter inom laget och utifrån respektive profession. Planering, uppföljning och utvärdering sker utifrån intentionerna i förskolans styrdokument. Med utgångspunkt i arbetslagets pedagogiska dokumentation genomförs ett löpande, systematiskt kvalitetsarbete.

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat, har en mycket god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete som barnskötare.
Du bidrar till att barnen får en trygg och rolig vardag med många inslag av lärande.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vill du veta mer?
Rektor Annica Lagander, tel. 036-10 26 07
bitr. rektor Cecilia Enarsson 036- 10 35 57
Fackliga företrädare

Välkommen med din asnökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.