search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare F-3

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsSödergårdsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag20200811
Sista ansökningsdag2020-07-01
Referensnr20-60-1465
Publicerad2020-06-17
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Södergårdsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
20200811
Sista ansökningsdag
2020-07-01
Referensnr
20-60-1465
Publicerad
2020-06-17

Lärglädje börjar med oss! Nu söker vi dig som vill utveckla elevers förmågor, kunskaper och tilltro till sig själva.

Ditt nya jobb
Din huvudsakliga arbetsuppgift hos oss på Södergårdsskolan är att planera och genomföra undervisning, och du kommer att börja i en utav våra två förskoleklasser. Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för att ge eleverna en lärande, meningsfull, utmanande och rolig vistelse i våra verksamheter. Hos oss får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Välkommen till Södergårdsskolan!
Vår skola är belägen på Huskvarna söder. Det är en skola med gamla anor och som är lite av navet här på söder i Huskvarna. Vi är en mångkulturell skola som utgår från ett positivt förhållningssätt och en god värdegrund. Vi har cirka 450 elever åk F-6 och ca 80 medarbetare. Vi står för lärglädje hela vägen!

Din kompetens
Du har lärarexamen med lärarlegitimation för år F-3 eller liknande examen. Har du ännu inte fått din legitimation, eller är i slutet utav dina studier till lärare, är du också välkommen att söka. Du är väl förtrogen med läroplanen och du har god vana att dokumentera och hantera moderna IKT-verktyg. Du ser styrkan i att arbeta i ett arbetslag och du är en tydlig ledare. Du strävar efter att utveckla varje elevs förmågor, kunskapsmässigt och socialt, och du är en person som finns till för alla elever på skolan.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.  

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?
Katarina Vågerdal, rektor 036-10 39 74
Tuva Lindström Holm, bitr rektor 036-10 35 51
Hans Sandblad, Lärarförbundet 036-10 23 75

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.