search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Nattundersköterska som arbetar för god omvårdnad nattetid!

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsStattutgatans äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-07-26
Referensnr20-71-0084
Publicerad2020-06-28
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Stattutgatans äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-07-26
Referensnr
20-71-0084
Publicerad
2020-06-28

Är du intresserad av ett arbete med människor? Gillar du att arbeta då alla andra sover? Då ska du söka arbetet som undersköterska till natten på Stattutgatans äldreboende!

Stattutgatan är ett äldreboende beläget på Dalvik i Jönköping med goda bussförbindelser från centrala Jönköping. Hos oss har vi 70 lägenheter fördelade på 6 enheter varav en av dessa är en demensenhet. Vår arbetsgrupp består idag av ett 70-tal engagerade medarbetare som trivs med att ge en god omvårdnad, med en hög servicenivå. Vi söker nu en ny medarbetare som vill bli en del av vårt arbetslag för natten!

Vad innebär tjänsten?
Vi på Stattutgatan vill genom vårt arbete skapa en trivsam miljö, ge en god omvårdnad och jobba med respekt för hyresgästernas integritet. Våra arbetsuppgifter består bland annat av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg för våra hyresgäster nattetid. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som arbetar för att stärka den enskilde i sin vardag så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. I vårt arbete ingår även ett aktivt arbete med genomförandeplaner och social dokumentation.  

Vi söker dig som:

 • Är utbildad undersköterska eller dig som har längre erfarenhet av vård och omsorgsyrket.
 • Har erfarenhet av nattarbete
 • Tar ansvar för sin uppgift.
 • Tar initiativ i arbetet och sätter igång aktiviteter
 • Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter
 • Arbetar bra med andra människor och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
 • Planerar och prioriterar i arbetet på ett effektivt sätt.


Du ska självklart ha ett stort intresse av att arbeta med människor. Du bör behärska svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med medborgaren, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig:
 • En trygg anställning.
 • Flexibelt och varierande arbete.
 • Träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar under ett år med en startsumma på 100 kr
 • Rabatt på träningskort, länstrafikens årskort och förmånscykel


Övrigt
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst som undersköterska där arbetet är förlagt till natt, såväl vardag som helg. Kvällsarbete kan förekomma i tjänsten. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kommer att vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad.

Upplysning
Monica Gustafsson, Enhetschef. Tel: 036-10 20 75
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb!
Välkommen att söka tjänsten som nattundersköterska på Stattutgatans äldreboende!

Länk: Jönköping kommun - Lediga jobb
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.