search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare F-3

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsÖxnehaga skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2020-08-11
Sista ansökningsdag2020-07-05
Referensnr20-60-1501
Publicerad2020-06-22
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Öxnehaga skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2020-08-11
Sista ansökningsdag
2020-07-05
Referensnr
20-60-1501
Publicerad
2020-06-22

Lärglädje börjar med oss! Nu söker vi dig som vill utveckla elevers förmågor, kunskaper och tilltro till sig själva.

Ditt nya jobb
Du arbetar i arbetslag åk 1 på Oxhagsskolan. Din roll är att tillsammans i arbetslaget med de andra klasslärarna ge eleverna det stöd de behöver för sitt lärande. Vi arbetar med "att skriva sig till läsning" samt utgår från ett språkutvecklande arbetssätt då våra elever har olika modersmål. Du kommer att vara klasslärare för en av klasserna men ni har ett nära samarbete i arbetslaget.
Som lärare förbereder du eleven för ett livslångt lärande i ett demokratiskt och mångkulturellt samhälle. Uppdraget innefattar även att stödja elevens personliga utveckling. För att lyckas i ditt uppdrag tar du i alla situationer barnens perspektiv och arbetar utifrån läroplanens värdegrund och syn på lärande.

Välkommen till oss
Öxnehaga skolområde, skolorna med den bästa utsikten, är belägna uppe på höjderna i Huskvarna. I framtiden kommer hela världen att vara våra barns arbetsfält. Vad kan då vara bättre än att börja förbereda sig redan som sexåring?

På vår skola finns ca 30 olika nationaliteter och lika många språk representerade. Här arbetar barn med olika språk, nationaliteter och religioner sida vid sida. Vi vill hjälpa våra elever att blir språkmedvetna, toleranta, goda konfliktlösare och duktiga på att samarbeta. Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Din kompetens
Du är behörig lärare i årskurs F-3. Goda kunskaper i svenska som andraspråk är meriterande. Tidigare lärarerfarenhet är meriterande men inget krav.

Som person har du en vilja att vara delaktig och skapa delaktighet i ditt arbetslag och bland eleverna. Du är flexibel och tar ansvar för barnens och verksamhetens utveckling. Samarbetet i ditt arbeteslag är viktigt för oss, där du med dina spetskompetenser ser dina och andras förmågor för att stimulerna samarbete och utveckling.

Tillsammans med alla medarbetare och ledning skapar vi lärglädje! 

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer? 
Maria Vigren, biträdande rektor tfn. 036-102486

Rosemarie Segersson, rektor tfn. 036-102419

Elin Blomquist, Lärarförbundet tfn. 036-107465 

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.