search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Ma/no lärare till vår fina skola!

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsFlahultsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-08-11
Sista ansökningsdag2020-08-02
Referensnr20-60-1518
Publicerad2020-06-23
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Flahultsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-08-11
Sista ansökningsdag
2020-08-02
Referensnr
20-60-1518
Publicerad
2020-06-23

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Undervisning i åk 7–9 i matematik och NO-ämnen. I tjänsten ingår också mentorskap för en klass. Du kommer att tillhöra ett arbets- och ämneslag där ni tillsammans arbetar för att skapa goda förutsättningar för ett framgångsrikt lärande i en trygg miljö med goda relationer.

Välkommen till Flahultsskolan
Flahultsskolan är en nyrenoverad skola från årskurs 6 till 9 som är byggd uppe på höjden ovanför Norrahammar med utsikt mot Tabergstoppen. Precis bredvid skolan finns en idrotts- och simhall samt tillgång till fotbollsplaner och friidrottsarena. Flahultsskolans samtliga klassrum är modernt inredda med interaktiv skrivtavla och dokumentkamera. Skolan bygger på principen om fyra hemvisten, ett för varje årskurs, med tillhörande arbetslag. Flahultsskolan strävar efter att vara ledande på förebyggande värdegrundsarbete genom vår satsning på projektet  MVP (mentorer i våldsprevention) och EQ-lektioner. Vår arbetsplats präglas av en mycket trivsam och positiv atmosfär.

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Din kompetens

  • Du är legitimerad lärare i matematik och NO-ämnen. Är du ännu inte legitimerad är du också välkommen att söka.
  • Du har ett starkt engagemang och intresse för att skapa goda relationer och förutsättningar för eleverna.
  • Du är flexibel i ditt arbetssätt och har lätt för att samarbeta.
  • Du är en god förebild och ledare.
  • Du har intresse för och kunskaper kring digitalisering i klassrummet.

 Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Bra att veta 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Lena Bäckman, rektor 036-10 37 65
Henrik Jonsson, bitr rektor 036-10 36 89
Lärarförbundet, 036-10 36 70
Lärarnas riksförbund, 036-10 57 15

Skicka in din ansökan redan idag, vi är nyfiken på vår nya kollega.
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.