search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Resurspedagog

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsAttarpskolan 7-9
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-08-10
Sista ansökningsdag2020-07-05
Referensnr20-60-1498
Publicerad2020-06-24
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Attarpskolan 7-9
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-08-10
Sista ansökningsdag
2020-07-05
Referensnr
20-60-1498
Publicerad
2020-06-24

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Kom till oss och skapa lärglädje!

Välkommen till oss på Attarpsskolan 7-9!
Attarpsskolan är en 7-9 skola med ca 430 elever och 45 anställda. Vi finns 1 mil norr om Jönköping och det är lätt att ta sig hit med kommunens kollektivtrafik. På skolan finns musikklasser och handboll/fotbollsprofil.

På Attarpsskolan 7-9 arbetar vi tillsammans i en skola där kreativitet och lärande står i centrum. Tillgängligt lärande är viktigt för att skapa lärglädje och elever som mår bra. Fokus i verksamheten är elevernas trygghet, lärande och utveckling.
Du är en god ledare som är trygg, kompetent, engagerad och som tycker om att samarbeta och skapa bra relationer med både elever och vuxna. Vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas - vi är varandras arbetsmiljö.

Attarpsskolan 7-9  är känd för sitt beforskade arbete med en flexibel resursorganisation. För att sträva mot en skola för alla arbetar vi flexibelt med vårt stöd till elever i behov av särskilt stöd. Allt vårt stöd på skolan utgår från resurscentrum (RC) och anpassas utifrån elevernas individuella behov. Vi utvecklar hela tiden vår verksamhet genom att våra pedagoger också lägger del av sin resurstid på RC. Detta är ett viktigt led i skolans inkluderingsarbete. Nu ska en av våra duktiga medarbetare på RC gå vidare till studier och vi söker efter en kunnig och trygg ersättare.

Ditt nya jobb
Som medarbetare på Resurscentrum kommer du att ha en mängd varierande arbetsuppgifter. Grunden är arbete med elever på individ och gruppnivå, både pedagogiskt och socialt. Samarbete med vårdnadshavare, undervisande lärare samt olika samarbetspartners såsom socialtjänst, BUP etc ingår i uppdraget. Du blir också en viktig del i ett av våra tre arbetslag samtidigt som du arbetar nära kollegorna på RC, EHT och skolledning. 

Din kompetens
Vi söker dig som har en pedagogisk utbildning. Om du har erfarenhet från arbete med elever i behov av särskilt stöd är det meriterande. Vi ser gärna att du har god sammarbetsförmåga och tidigare erfarenhet av att arbeta i team. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Vi genomför inrtervjuer löpande.

Vill du veta mer? 
Susanne Rydberg, rektor, 036-10 65 07
Therese Hulusjö, bitr. rektor, 036-10 65 16
Tommy Hvit RC, 072-5804601
Emma Adolfsson, LF, 036-10 65 15
Mattias Häll, LR, 036-10 79 62

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.